Βερόνικα Αργέντζη: «Δεν γνωρίζω το μυστικό ομορφιάς, θέλω να πιστεύω ότι έχω όμορφη ψυχή»

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έδωσε συνέντευξη η Βερόνικα Αργέντζη. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε και για τον λόγο που μπήκε στον χώρο της υποκριτικής.

«Δεν γνωρίζω το μυστικό ομορφιάς, θέλω να πιστεύω ότι έχω όμορφη ψυχή. Αυτό έχει σημασία!», ανέφερε αρχικά η Βερόνικα Αργέντζη.

«Στα 19 μου ήταν σαν να βρίσκομαι μέσα στον βυθό χωρίς οξυγόνο. Δεν μου ερχόντουσαν προτάσεις τόσο για ίδια πράγματα, έχω κάνει και διαφορετικά πράγματα. Αλλά προφανώς έλεγα τα “όχι” μου εκείνη την περίοδο. Ήθελα να μην είμαι μόνο το λαμπερό περιτύλιγμα που προφανώς θα έβγαινε προς τα έξω» πρόσθεσε.

«Η εικόνα μου με τρόμαζε, αλλά τώρα την αγαπώ. Με την έννοια ότι μπορώ να την διαχειριστώ όπως θέλω, με όποιον τρόπο θέλω. Τότε όμως ήθελα να μιλήσω για αυτά που η ψυχή μου ήθελε», σημείωσε.

Επίσης η Βερόνικα Αργέντζη εξήγησε ότι: «Στο επάγγελμα δεν μπήκα από ανάγκη οικονομική, γιατί εμείς τότε δεν βγάζαμε τα τρελά λεφτά, όσο με αφορά όχι. Ούτε το εξαργυρώσαμε αυτό το εισιτήριο. Όμως ήταν μια ανάγκη να επουλώσω δικές μου πληγές. Πληγές που είχα σαν παιδί και ευτυχώς με οδήγησε το θείο δώρο του ενστίκτου να μπω σε αυτόν τον δρόμο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ