Βασίλης Κικίλιας: Η εξομολόγηση για την Τζένη Μπαλατσινού “Την αγαπώ παραπάνω γι΄αυτό…”

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν μπορούσε παρά να κάνει την δική του παρέμβαση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού στο “Ενώπιος Ενωπίω”.

Ο υπουργός Τουρισμού μίλησε για την γνωριμία τους και για όσα τους συνδέουν.

“Έκανε ένα βήμα πλάγια για να με στηρίξει και την αγαπώ παραπάνω για αυτό” τονίζει.

“Είμαι παραδοσιακός άνδρας και πιστεύω ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει να έχει δίπλα του. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες ειδικά στις μέρες μας, υπάρχει πίεση, αλλά εγώ σχετικά αργά στη ζωή μου πίστεψα ότι βρήκα τον άνθρωπο μου και τον διεκδίκησα” περιέγραψε.

“Επειδή δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάσκετ, της ζήτησα να παίξουμε τένις. Όταν είδα ότι υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από μια όμορφη γυναίκα, υπάρχει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα, ένας πολύ ωραίος χαρακτήρας, αποφάσισα να την ζητήσω σε γάμο. Η Τζένη έχει σωστά τις προτεραιότητες στη ζωή της, πρώτα από όλα είναι μάνα και αυτό με έχει συγκινήσει ιδιαίτερα, και μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος  και είναι σε όλα μέσα και στα εύκολα και στα δύσκολα” πρόσθεσε ο Βασίλης Κικίλιας.

“Δεν φανταζόμουν πριν από χρόνια ότι αυτή θα είναι η οικογένεια μου, έχει τέσσερα εκπληκτικά παιδιά η Τζένη. Ότι πιο όμορφο είναι που έγινα πατέρας. Το βάρος στο σπίτι το σηκώνει η Τζένη. Τα θέλει όλα τακτοποιημένα στο πρόγραμμα. Είναι ωραία αίσθηση να ξέρεις ότι γυρίζεις σπίτι σου και οι άνθρωποι είναι εκεί για σένα” συνέχισε.

“Μιλάω μαζί της για τη ζωή, γιατί η πολιτική είναι ζωή. Πιστεύω στην άποψη της και τη γνώμη της, την συμβουλεύομαι και έχει και το τακτ να μην παρεμβαίνει στη δουλειά μου. Σχεδόν της την έκοψα την δουλειά της και την ευχαριστώ πολύ για αυτό, την αγαπάω παραπάνω, έκανε ένα βήμα πλάγια, για να μου δώσει τη δυνατότητα να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι στις δουλειές μας” αποκάλυψε.

“Μαγειρεύει και… αυτοσχεδιάζει οπότε στηρίζει όλη η οικογένεια την προσπάθεια. Ο αθλητισμός σε βοηθάει να βάζεις στόχους και να μην τα παρατάς. Αγαπάω τον τρόπο που αγκαλιάζει τους ανθρώπους γύρω της, ακόμα και τους ξένους, το θαυμάζω αυτό. Η επιμονή της όταν κάτι θέλει είναι σθεναρή” είπε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ