Βασίλης Δήμας: Τραγουδούσα με τα αίματα σε όλο το πρόγραμμα

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε ο Βασίλης Δήμας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός μίλησε για τις ακραίες αντιδράσεις που έχει ζήσει, καθώς και για το Νότη Σφακιανάκη.

Για τις ακραίες αντιδράσεις που έχει βιώσει στη διάρκεια της καριέρας του, είπε: «Μία εξ’ αυτών είναι να έχει έρθει μία κοπέλα στο καμαρίνι και να ανοίξει την πόρτα χωρίς να χτυπήσει και να μπει έτσι με… διαθέσεις επιθετικές. Άλλη είναι να έχει φύγει ένα ποτήρι ή ένα πιρούνι, δεν θυμάμαι τι ήταν, κατά λάθος με τα λουλούδια και κόπηκα και τραγουδούσα με τα αίματα σε όλο το πρόγραμμα με μεγάλο πόνο. Έχουν συμβεί διάφορα στη δουλειά μας, σημασία έχει πώς τα αντιμετωπίζουμε».

«Έχω πάρα πολύ καιρό να μιλήσω με τον Νότη Σφακιανάκη. Ήταν, είναι και θα είναι το εφαλτήριο στη δική μου καριέρα, καθώς ήταν ο πρώτος μεγάλος καλλιτέχνης που με εμπιστεύτηκε και ως δημιουργό και ως ερμηνευτή. Πώς απέχει ένας άνθρωπος, όταν ακόμα και η απουσία του κάνει τόσο θόρυβο; Τόσο καιρό ο Νότης δεν τραγουδάει και ακούω να ασχολούμαστε με τον Νότη. Αυτό δηλώνει το πόσο σπουδαίος καλλιτέχνης είναι. Με τα τραγούδια του λοιπόν, θα είναι πάντα εδώ», ανέφερε μιλώντας για το Νότη Σφακιανάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ