Βασίλης Μπισμπίκης: «Γοητεύομαι από τη νύχτα, αλλά είναι και επικίνδυνη» – Τα λόγια αγάπης για τον γιο του

Στη νέα δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και στον ρόλο του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα κοινά στοιχεία του με τον ήρωα που υποδύεται, ενώ μίλησε με λόγια αγάπης για τον γιο του.

Αναφερόμενος στην σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ο Βασίλης Μπισμπίκης τόνισε: «Είναι πολύ ωραία αυτή η εποχή, γιατί φεύγω από το σπίτι μου στα Εξάρχεια και μπαίνω σε αυτό το μαγαζί που έχει φτιαχτεί για να είναι το όνειρο, τα μπουζούκια, και ξαφνικά βρίσκεσαι σε ένα υπόγειο με λουλούδια, με πιάτα που σπάνε, μουσικές, τραγούδια και είναι τρέλα, λες και μπαίνεις σε μια χρονότρυπα. Αυτό το γοητευτικό έχει».

«Μπροστά είναι ήρωες με πάθη, με ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις που συγκρούονται ανθρώπινα με πολύ συγκίνηση και χιούμορ. Ο Στρατής είναι ένας άνθρωπος της νύχτας. Δεν θα φύγει εύκολα από εκεί ό,τι κι αν κάνει ο Δήμαρχος Στάνκογλου. Αγαπάει αυτή τη δουλειά», είπε στη συνέχεια.

Εκμυστηρεύτηκε στη συνέχεια όσα ο ίδιος θυμάται από εκείνη την εποχή: «Εγώ θυμάμαι άλλα πράγματα από εκείνη την εποχή. Τον Παναθηναϊκό με τον Σαραβάκο και τον Ζάετς, αυτοκίνητα και το στυλ της εποχής. Εγώ έχω εξοικείωση με τη νύχτα, γιατί έχω δουλέψει νύχτα. Εγώ γοητεύομαι από τη νύχτα, μου αρέσει αλλά είναι και επικίνδυνη. Και αυτό είναι μέσα στο κομμάτι της γοητείας, που υπάρχει».

Σε ερώτηση εάν έχει κοινά στοιχεία με τον «Στρατή», είπε: «Θεωρώ ότι έχω. Είναι από τους λίγους ήρωες που μέχρι τώρα έχω υποδυθεί που υπάρχουν πολλές εκδοχές του εαυτού μου μέσα σε αυτόν τον ήρωα. Πρώτα απ’ όλα είναι ένας τύπος φαινομενικά σκληρός αλλά πολύ ευαίσθητος. Είναι ντόμπρος, ζει τα πάθη του 100%, έχει την αίσθηση του δικαίου».
Όπως είπε, αυτές τις αξίες προσπαθεί να «περάσει» και στον γιο του. «Του έχω λατρεία του γιου μου, είναι ο άγγελός μου. Τον λατρεύω τον Μιχάλη. Δεν είμαι καθόλου αυστηρός», τόνισε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ