Ρωσία: Νέες αλλαγές στις στρατιωτικές διοικήσεις στην Ουκρανία μετά την έκρηξη στη γέφυρα του Κερτς

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέθεσε στον στρατηγό Σεργκέι Σουροβίκιν τη διοίκηση όλων των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων που έχουν εμπλακεί στην Ουκρανία, όπως ανέφερε σε σημερινή ανακοίνωσή του, το υπουργείο, κι ενώ έχει πληγεί ακόμα μία φορά το γόητρο της Μόσχας, από την επίθεση στη γέφυρα του Κέρτς που ενώνει την Κριμαία με τη Ρωσία.

Η αλλαγή αυτή ακολουθεί την απομάκρυνση, όπως αναφέρθηκε στις αρχές της εβδομάδας των δύο διοικητών από τις συνολικά πέντε στρατιωτικές διοικήσεις της Ρωσίας. Οι αλλαγές στρατιωτικών διοικητών είναι πλέον συνηθισμένες στις ρωσικές δυνάμεις, οι οποίες δεν καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του Κρεμλίνου, από την εισβολή στην Ουκρανία.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στη Γέφυρα

Η σιδηροδρομική κίνηση στην κατεστραμμένη οδική και σιδηροδρομική γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία με τη Χερσόνησο της Κριμαίας θα αποκατασταθεί στις 20:00 σήμερα το βράδυ τοπική ώρα, όπως ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Η ισχυρή έκρηξη που έγινε σήμερα περίπου στις 06:00 τοπική ώρα, κατέστρεψε το οδικό τμήμα της γέφυρας το οποίο γκρεμίστηκε στη Θάλασσα και κατέστρεψε κι ένα τραίνο που εκινείτο εκείνη τη στιγμή στο σιδηροδρομικό τμήμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ