Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο Θεός»

Η πρεμιέρα του J2US πλησιάζει και η Δέσποινα Βανδή θα δώσει για ακόμη μία χρονιά το «παρών» ως κριτής στο φαντασμαγορικό σόου. Λίγες μέρες πριν κάνει… «ποδαρικό» στον τηλεοπτικό αέρα, η σπουδαία ερμηνεύτρια μιλάει για όλους και για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου και την «Super Κατερίνα».

Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha, έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης που θα προβληθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

Στο εν λόγω απόσπασμα η Δέσποινα Βανδή ακούγεται να μιλά κυρίως για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισπίκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που ήρθε με έπιασε από το χέρι και μου είπε “τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί”»

Μάλιστα αυτό δεν το ακούμε μόνο στην συνέντευξη το βλέπουμε κιόλας μέσα και από τις συχνές αναρτήσεις που κάνει η γνωστή τραγουδίστρια στα Social Media. Όπως για παράδειγμα αυτή που ανέβασε το βράδυ της Τετάρτης, η οποία δείχνει την ίδια με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Μανώλη Κονταρό να τρώνε στην «Ψαρόσκαλα Πειραϊκής», γράφοντας «Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ».

Η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της, στην ανάρτηση που έκανε προκειμένου να… προμοτάρει την εν λόγω συνέντευξη εκφράζει τον θαυμασμό της για την Ελληνίδα σταρ:

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι για την κουβέντα μας με την @desp1navandi που θα δείτε αύριο στην @superkaterinatv.

Ξέρετε, την Δέσποινα την θαυμάζω και την ακούω χρόνια… ήμουν πάντα αυτό που λέμε … «βανδική»!

Έχω ερωτευτεί, έχω κλάψει, έχω διασκεδάσει με την καρδιά μου με τα τραγούδια της.

Την έχω συνδέσει με πολλά κομμάτια της ζωής μου. Αναμνήσεις που ξεχειλίζουν συναισθήματα.

Η κουβέντα μας, όμως, που θα δείτε αύριο αποκαλύπτει μια τελείως διαφορετική πτυχή της…

Τη γυναίκα, τη μητέρα, τη φίλη πίσω από την σταρ. Τη Δέσποινα που θα μπορούσε να είναι η παιδική μας φιλενάδα, εκείνη που μοιράζεται την αλήθεια της με αφοπλιστική ειλικρίνεια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ