Βαρύ πένθος για τον Τάκη Ζαχαράτο: Πέθανε ο πατέρας του από κορονοϊό

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Τάκη Ζαχαράτου, αφού το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του χτυπημένος από κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportin, ο Δημήτρης Ζαχαράτος πέθανε σε ηλικία 89 ετών στο ΠΝΠ στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν. Νόσησε στο ίδρυμα της “Αγίας Σκέπης” όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς η καρδιά του δεν άντεξε.

Υπήρξε πρωταθλητής στίβου με την Παναχαϊκή και ακολούθως ιδρυτικό μέλος της Ολυμπιάδας, στο τμήμα στίβου.

Με την αγαπημένη του σύζυγο Χαρίκλεια (Χαρούλα), που “έφυγε” πριν μερικά χρόνια, απέκτησαν δύο γιους, τον Τάκη, τον Σωτήρη Ζαχαράτο (πρωταθλητής πυγμαχίας) και την Ιωάννα. Ζούσε για χρόνια στο Θεριανό.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 11 π.μ. από τον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα.

Την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Τάκη Ζαχαράτου εκφράζουν οι συνεργάτες του μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook.

Τάκης Ζαχαράτος: Η αποδοχή των γονιών του και ο μεγάλος έρωτας στη ζωή του

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους γονείς του αλλά και για τον μεγάλο έρωτα που θα ήθελε να ζήσει.

“Από τους γονείς μου και από την πόλη μου την Πάτρα πήρα ένα πολύ μεγάλο βραβείο, μου έδινε την ευκαιρία να ντυθώ πάντα, όποτε ήθελα όπως μου άρεσε. Αυτό για έναν καλλιτέχνη είναι απίστευτη ελευθερία. Οι γονείς μου είδαν πιο βαθιά ότι έχω κάτι καλλιτεχνικό και είχα την αποδοχή τους. Οι γονείς μου ήταν πάντα ερωτευμένοι. Πενήντα χρόνια μαζί. Πάρα πολύ θα το ήθελα να βιώσω έναν μεγάλο έρωτα σαν και των γονιών μου. Εμείς που είμαστε εργασιομανείς, το κομμάτι το προσωπικό το εξαφανίζουμε. Έχω αγαπηθεί,  αλλά το να κάνεις μια τόσο δυνατή σχέση όπως των γονιών μου είναι ένα λαχείο. Στεναχωριέμαι που δεν  υπάρχει αλλά φεύγοντας η μητέρα μου, έγινα η μάνα του εαυτού μου. Είμαι χορτάτος, και με τον χρόνο δεν καταλαβαίνω πως περνάει” ήταν μερικά που είχε είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ