Βαγγέλης Περρής για Κατερίνα Καινούργιου: Θα δεχτώ την συγγνώμη της, δεν το κάνω για να εισπράξω

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη έκανε ο Βαγγέλης Περρής. Ο γνωστός παρουσιαστής τοποθετήθηκε στις δηλώσεις του για το θέμα που προέκυψε με την Κατερίνα Καινούργιου, σημειώνοντας ότι θα δεχθεί την συγγνώμη της αν αυτή ζητηθεί.

«Ό,τι είχα πει, εξακολουθεί να ισχύει. Υπάρχει μία περίοδος, όχι τεράστια φαντάζομαι, περιμένουμε ανταπόκριση. Από εκεί και πέρα, το χρονοδιάγραμμα έχει κατατεθεί δημοσίως», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Ας μην κάνουμε ανασκόπηση, δεν χρειάζεται. Τα καινούρια τα είπαμε, εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Φυσικά και θα δεχτώ τη συγγνώμη της, εξάλλου όλο αυτό το πράγμα, γι’ αυτό έγινε. Δεν έγινε ούτε για να εισπράξουμε, αλλά ούτε για να γίνουμε αντικείμενα συζήτησης. Έγινε για να επανέλθει η κανονικότητα και η πραγματικότητα να είναι παρούσα».

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου την περασμένη Τετάρτη (29/11) είχε δηλώσει στην εκπομπή της, πως στο παρελθόν ο Βαγγέλης Περρής την είχε σχολιάσει με χυδαίο τρόπο. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει: «Εμένα μου έχει τύχει στο παρελθόν να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνισή μου. Θα μου πεις τώρα, τι ασχολείσαι με τον Βαγγέλη Περρή. Πόσο χυδαίο είναι από την πλευρά ενός άνδρα; Λέω ένα παράδειγμα. Και άλλοι πολλοί στην τηλεόραση».

Μετά τα όσα είπε η παρουσιάστρια, ο Βαγγέλης Περρής την επόμενη μέρα έδωσε την δική του απάντηση. Ο γνωστός παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ξεκαθάρισε την κατάσταση, τονίζοντας ότι: «Θέλω να πω κάτι, με αφορμή μία κουβέντα που ακούστηκε χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Είπε ακριβώς ότι «έχει τύχει στο παρελθόν να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνισή μου. Θα μου πεις τώρα τι ασχολείσαι με τον Περρή; Πόσο χυδαίο είναι αυτό από την πλευρά ενός άνδρα;».

Θα πρέπει αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου να το αποδείξει. Όχι να πει: «κατάλαβα, μου είπαν, υπονοήθηκε». Να πει το σχόλιο το χυδαίο που έχει ακουστεί απ’ εμένα. Αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Αν δεν ζητήσει συγγνώμη, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που αντιστοιχούν σε αυτό που έκανε δημοσίως. Που οι ευθύνες αυτές φυσικά θα είναι ποινικές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ