Τζούλια Νόβα: Παλιά μου σχέση, είχε εφαρμογή εντοπισμού για να βλέπει που είμαι

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε η Τζούλια Νόβα. Μεταξύ άλλων, η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε και σε μία παλιά της σχέση που είχε βάλει εφαρμογή εντοπισμού για να βλέπει που είναι, αλλά και στο πιο αποτυχημένο ραντεβού που έχει βγει.

«Παλιά μου σχέση, είχε εφαρμογή εντοπισμού για να βλέπει που είμαι. Και κάποια στιγμή έχω βγει με τις φίλες μου έξω για να ψωνίσω, μπαίνουμε σ’ ένα μαγαζί και μία φίλη μου κοιτάζει προς τα έξω και μου λέει: «Το αγόρι σου δεν είναι αυτό;».

Κοιτάζω και του λέω: «Τώρα αλήθεια; Είσαι με το κινητό και ψάχνεις που είμαι; Αφού σου είπα ότι είμαι με τις φίλες μου, έχουμε βγει για ψώνια». «Α όχι, εγώ απλώς βόλτα έκανα εδώ», μου απάντησε», περιέγραψε κατά την διάρκεια της συνέντευξης η Τζούλια Νόβα.

Σχετικά με το πιο αποτυχημένο ραντεβού που έχει βγει είπε: «Πήγαινα σχολείο και βγήκα ραντεβού με ένα αγόρι, καθόμαστε εκεί, πίνουμε τον καφέ μας, ό,τι είχαμε παραγγείλει, όλα καλά. Έρχεται η στιγμή να πληρώσουμε και κοίταζε πάνω. Λέω τώρα αλήθεια θα κεράσω εγώ στο πρώτο ραντεβού; Έστω να πληρώσω εγώ τα δικά μου και εσύ τα δικά σου, όχι όμως εγώ να τα κεράσω όλα και εσύ να κοιτάς το ταβάνι.

Γυρίζουμε σπίτι, είμαστε με αμάξι, σταματάει έξω από το σπίτι μου και τον κοιτάζω με γουρλωμένα μάτια και βγαίνει έξω και κάνει την ανάγκη του ακριβώς στην απέναντι πολυκατοικία. Απέναντι από το σπίτι είχαμε μία κουτσομπόλα κι έλεγα έχει γούστο… Εννοείται δεν τον ξαναείδα και ναι είναι νομίζω το πιο αποτυχημένο ραντεβού που έχω κάνει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ