Τζόνι Ντεπ: Περπατούσε με μπαστούνι πριν από τη συναυλία του

Με μπαστούνι εθεάθη ο Τζόνι Ντεπ στη Βοστώνη την Παρασκευή (28/7) πριν από τη συναυλία του με το συγκρότημά του, τους Hollywood Vampires, η οποία είχε αρχικά αναβληθεί λόγω τραυματισμού του στον αστράγαλο. Ο σταρ του Χόλιγουντ ήταν χαμογελαστός παρότι χρησιμοποιούσε το μπαστούνι για να περπατήσει.

Όπως είχε γίνει γνωστό προηγουμένως, μέσω ανακοίνωσης του συγκροτήματος, ο Ντεπ είχε αναγκαστεί να αναβάλει τις τρεις ημερομηνίες της περιοδείας τους στις ΗΠΑ στις 29 Μαΐου, αφού ο ηθοποιός τραυματίστηκε.

«Με λύπη μας μοιραζόμαστε ότι οι Hollywood Vampires θα επαναπρογραμματίσουμε τις τρεις ημερομηνίες της περιοδείας μας στις ΗΠΑ την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Τζόνι υπέστη έναν επώδυνο τραυματισμό στον αστράγαλό του μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του και ο γιατρός του συνέστησε να μην ταξιδέψει. Είναι συντετριμμένος από αυτή την τροπή των γεγονότων, αλλά ανυπομονεί να ξεκουραστεί ώστε και οι τέσσερις Vampires να μπορέσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην περιοδεία στην Ευρώπη» ανέφερε η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ