Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ με χτύπησε στον μήνα του μέλιτος – Τρελές οι κατηγορίες της εναντίον μου

Ο Τζόνι Ντεπ ανέβηκε πάλι  στη θέση του μάρτυρα σήμερα, για να απαντήσει σε όσα τον κατηγόρησε η Άμπερ Χερντ κατά την εκδίκαση της αγωγής εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο Χολιγουντιανός σταρ δήλωσε πως ήταν η Χερντ που τον χτύπησε στη διάρκεια του μήνα του μέλιτος στο Όριεντ Εξπρές, το 2016.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε μία φωτογραφία του Ντεπ και της Χερντ που πόζαραν με το προσωπικό του Όριεντ Εξπρές. Όπως τόνισε ο Ντεπ είχε “έναν μώλωπα” στο μάτι. “Είχα έναν μώλωπα, αλλά όλα τελείωσαν και έγιναν όλα μια χαρά ξανά. Πήγαμε για δείπνο” είπε και σημείωσε ότι κάποιες στιγμές τα πράγματα ήταν “συμπαθητικά” και “ωραία” αλλά μετά υπήρχαν στιγμές, όταν γινόταν “κάτι που δυσαρεστούσε” τη Χερντ που αυτή “άρχιζε φασαρία”. Όταν ρωτήθηκε πώς απέκτησε το “μαυρισμένο μάτι”, η νομική ομάδα της Χερντ έκανε ένσταση. Απορρίφθηκε, όμως, και ο Ντεπ είπε: “Η κυρία Χερντ με χτύπησε! Αυτό είναι καλύτερο;”

Ντεπ Χερντ Όριεντ Εξπρές

Στη συνέχεια, ο Ντεπ αποκάλεσε τις κατηγορίες της Χερντ για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση “τρελές”. Όταν ρωτήθηκε για την αντίδρασή του όταν άκουσε τις κατηγορίες της Χερντ στη διάρκεια της κατάθεσής της στη δίκη είπε: “Γελοίες, ταπεινωτικές, χυδαίες, επώδυνες, άγριες, απίστευτα βάναυσες και σκληρές! Όλα είναι ψέματα”. Ακολούθως επεσήμανε: “Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω διαπράξει σεξουαλική επίθεση, σωματική κακοποίηση, όλες αυτές οι εξωπραγματικές, εξωφρενικές ιστορίες για εμένα να κάνω αυτά τα πράγματα. Και να ζω με αυτό για έξι χρόνια, να περιμένω να μπορώ να αποκαλύψω την αλήθεια”.

Επεσήμανε πως ό,τι κι αν συμβεί,  “είπα την αλήθεια και μίλησα για όλα όσα έφερα πάνω μου, για έξι χρόνια”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ