Τζένη Καζάκου: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του παππού της και η συμβουλή που της είχε δώσει

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Τζένη Καζάκου. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στην σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», αλλά και για τον παππού της, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σχετικά με τον ρόλο της η Τζένη Καζάκου τόνισε: «Προς το παρόν βλέπουμε ένα κορίτσι γλυκό, λιγομίλητο, αθώο. Θα αλλάξει η Γεωργία. Θα ωριμάσει και θα της συμβούν πολλά πράγματα που θα την βάλουν σ’ αυτή τη διαδικασία. Θα ωριμάσει λίγο βίαια, θα γίνουν πολλά…».

Για τον παππού της, Κώστα Καζάκο, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Ήταν δύσκολο όταν πέθανε ο παππούς μου μετά να πάω στο γύρισμα, αλλά είναι η δουλειά μου. Ήταν κάτι όμως για το οποίο ήμουν ενημερωμένη, προετοιμασμένη, για να μπορώ να το αντιμετωπίσω. Η δουλειά μας δεν έχει δεν μπορώ, παίρνω άδεια» και συμπλήρωσε η Τζένη Καζάκου: «Ο παππούς μου ήταν και δάσκαλός μου στην δραματική σχολή και η συμβουλή που μου είχε δώσει ήταν να ακούω την ψυχή μου και ότι αυτό το επάγγελμα χρειάζεται ενσυναίσθηση».

Όσον αφορά στους γονείς της η Τζένη Καζάκου ανέφερε: «Ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο μπαμπάς μου. Βλέπει πρώτα τα αρνητικά και μετά μου λέει τα θετικά, ενώ η μαμά μου λέει πρώτα τα θετικά και μετά τα αρνητικά. Χάρηκαν πολύ όταν με είδαν πρώτη φορά να παίζω στην σειρά «Βαρδιάνο στα σπόρκα», γιατί κι εγώ ήμουν πολύ χαρούμενη. Τους άρεσε και το είδαμε μαζί. Ο μπαμπάς μου είχε ρωτήσει τον Μανούσο Μανουσάκη πως είμαι, γιατί δεν είχε εικόνα από μένα. Ήθελα να δει αν τα πάω καλά.

«Με κάστινγκ πήρα τους ρόλους μου ως τώρα. Είναι η διαδικασία που περνάμε όλοι. Είναι πολύ λογικό να πιστεύει ο κόσμος ότι λόγω των γονιών μου να παίρνω εύκολα τις δουλειές, δεν το βλέπω αρνητικά. Αν εγώ δεν είμαι καλή δεν συμφέρω, γιατί θα πέσει το επίπεδο της δουλειάς, η ποιότητα. Είχα προτάσεις πολλές, αλλά εγώ επέλεξα τον ‘Παράδεισο’…», τόνισε η ηθοποιός σχετικά με την επαγγελματική της ζωή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ