Τζένη Διαγούπη: Η αγάπη που δέχτηκε και η πρόταση γάμου που δεν έγινε ποτέ

Η Τζένη Διαγούπη με το πηγαίο χιούμορ της αλλά και με ειλικρίνεια απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί δεν έχει παντρευτεί μέχρι σήμερα, καθώς όπως είπε πλησιάζει τα 47 της χρόνια. Αποκάλυψε δε ότι έχει εμφανισθεί γυμνή σε σκηνή.

“Δεν παντρεύτηκα” λέει με και συνεχίζει: “Δεν θα αρραβωνιαζόμουν ποτέ, κανείς δεν μου έκανε πρόταση γάμου” τονίζει η Τζένη Διαγούπη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να της επισημαίνει ότι ξέρει ότι έχει δεχτεί πολύ αγάπη. “Οι συγκυρίες μπορεί να μην ήταν οι σωστές. Δεν ήθελα όμως να παντρευτώ. Δεν είχα τέτοια απωθημένα. Θέλω να είμαι καλός άνθρωπος και να έχω στιγμές ευτυχίας. Ευτυχία είναι οι μικρές στιγμές που μας καθορίζουν. Την αναζητώ και την λέω την αλήθεια” καταλήγει η Τζένη Διακούπη.

Η ηθοποιός νωρίτερα είχε αποκαλύψει πως έχει εμφανισθεί γυμνή σε σκηνή ενώ αν το απαιτούσε ο ρόλος και της το ζητούσε ο σκηνοθέτης θα το έκανε ξανά.

“Έχω κάνει γυμνό παλιά στις “Μάγισσες της Σμύρνης”, αν μου το πει ο σκηνοθέτης θα το κάνω” λέει με ειλικρίνεια, ενώ τέλος αποκάλυψε πως το συγγραφικό δίδυμο που είχε κάνει με τον Νίκο Μουτσινά τελείωσε ίσως επειδή κούρασε. “Έχουμε γράψει τρία έργα με τον Νίκο Μουτσινά. Τώρα σταματήσαμε, έτσι είναι η ζωή, αλλάζουμε παρέα, μπορεί και να κουράστηκε η όλη κατάσταση. Εγώ δεν θέλω να γράφω μόνη μου” είπε η ηθοποιός.

Δείτε τη Τζένη Διαγούπη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ