Χρήστος Κυριαζής: Ο Αρναούτογλου του αφιέρωσε την εκπομπή – ΒΙΝΤΕΟ

Αφιερωμένη στον Χρήστο Κυριαζή ήταν η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς ο μεγάλος καλλιτέχνης έφυγε από κοντά μας την Τετάρτη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θυμήθηκε την παλαιότερη συνέντευξη τους για να τον τιμήσει.

“Είχα πάρα πολλά πάθη στη ζωή μου, νομίζω πως αυτά με έκαναν να γράφω. Δεν μπορούσα να τα περιορίσω. Έχω γράψει ένα τραγούδι που λέει για το πάθος. Για να το κόψεις θέλει μεγάλη θέληση, αλλά το πάθος είναι και αυτό που δημιουργεί, χωρίς πάθος και επιθυμία τι να κάνεις” είχε πει ο Χρήστος Κυριαζής.

“Δεν αγαπήθηκα από τις γυναίκες” λέει με χιούμορ και συνεχίζει: “η γυναίκα για μένα είναι όλη η ιστορία της ζωής. Είναι η μάνα των παιδιών σου, το κυριότερο, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα, που αλλού να πεις τον πόνο σου, σε μια γυναίκα δεν θα τον πεις; Ακόμα και στην εικόνα στην Παναγιά πας και μιλάς. Ψάχνεις να βρεις την αγάπη που σου δίνει η μάνα σου, η μάνα συγχωρεί. Η γυναίκα που συγχωρεί θα είναι το ταίρι σου. Εμένα δεν με συγχώρεσε καμία” είπε ο Χρήστος Κυριαζής.

¨Με τα έπιπλα γνώρισα μεγάλη επιτυχία, είχα πολύ καλούς μαστόρους, τους θυμάμαι πάντα, είχαν επιτυχία. Δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω εισαγωγές. Το τραγούδι, η κιθάρα ήταν πάντα δίπλα. Και στο μπάνιο κιθάρα είχα. Δεν το είδα ποτέ επαγγελματικά. Στο μου θυμίζεις τη μάνα μου έλεγαν όχι. Τους φαινόντουσαν περίεργα. Δεν το έβαζα κάτω. Έβγαλα λίγα χρήματα, με είπαν τρελό. Δεν το κυνήγησα. Δεν γεννήθηκα στα μπουζούκια. Κουράστηκα τα τρεξίματα σε εκπομπές κτλ και χάρη στον Άκη Πάνου έγραψα λαϊκά ελληνικά και τότε κατάλαβα την αξία του λαϊκού” είπε ο Χρήστος Κυριαζής.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Κυριαζής τραγούδησε ζωντανά στο στούντιο.

Απολαύστε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.