Τσάνινγκ Τέιτουμ: Έβαλε να πετάξουν θαμώνες από εστιατόριο επειδή νόμιζε ότι τον φωτογράφιζαν

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ φέρεται να πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο με θαμώνες σε εστιατόριο στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. 

Ο γνωστός ηθοποιός λέγεται ότι έδειξε το μεσαίο δάχτυλο σε μια παρέα έξι ατόμων που απολάμβαναν το δείπνο τους, ενώ έβαλε τη διεύθυνση να τους πετάξει έξω γιατί πίστευε ότι τον φωτογράφιζαν χωρίς τη συναίνεσή του.

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ γυρίζει την τρίτη ταινία της σειράς Magic Mike στο Λονδίνο. Τον περασμένο μήνα, βρετανικά Μέσα δημοσιεύουν ότι ο Χολιγουντιανός σταρ απολάμβανε το δείπνο του σε πολυτελές εστιατόριο. Εκεί φέρεται να ήταν και μια παρέα που δειπνούσε και οι φίλοι έβγαζαν φωτογραφίες, όταν ο σταρ θεώρησε ότι ήταν ο ίδιος το αντικείμενο της φωτογράφισης. Ο Τέιτουμ εξοργισμένος έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στην παρέα και με ύφος “ντίβας” όπως λένε, τρομοκράτησε το προσωπικό και ανάγκασε τον μετρ να διώξει τους έξι πελάτες του εστιατορίου.

Πηγή είπε στη Sun: “Ήταν μια παρέα έξι ανθρώπων που έβγαζαν φωτογραφίες μεταξύ τους. Ο Τσάνινγκ πίστεψε ότι φωτογράφιζαν τον ίδιο και έξαλλος τούς έδειξε το μεσαίο δάχτυλό του. Αμέσως μετά ο μετρ τους ζητούσε να αποχωρήσουν”.

Πάντως, τελευταία φαίνεται πως δεν είναι η καλύτερη περίοδος για τον Τέιτουμ, ο οποίος έδιωξε από την ταινία του τη συμπρωταγωνίστριά του Τάντι Νιούτον και την αναπλήρωσε με τη φίλη του Σάλμα Χάγεκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ