Βλαντίμιρ Πούτιν: Επέζησε από απόπειρα δολοφονίας πριν από δύο μήνες – Τι αποκαλύπτουν ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επέζησε από απόπειρα δολοφονίας, πριν από δύο μήνες, όπως υποστήριξε ο επικεφαλής των ουκρανικών υπηρεσιών πληροφοριών, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα.

Ο Κιρίλο Μουντάνοφ, επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, είπε ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, σύμφωνα με την Ukrainska Pravda.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Μπουντάνοφ είπε σε εκπροσώπους από τις περιοχές του Καυκάσου, στις οποίες περιλαμβάνονται η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, η Γεωργία και μέρη της νότιας Ρωσίας, ότι έγινε απόπειρα κατά του Ρώσου προέδρου. “Έγινε απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν. Δέχθηκε ακόμη και επίθεση, λέγεται, από εκπροσώπους του Καυκάσου, όχι πολύ καιρό πριν. Αυτές είναι μη δημόσιες πληροφορίες. [Ήταν μια] απολύτως ανεπιτυχής προσπάθεια, αλλά συνέβη πραγματικά. Ήταν πριν από περίπου δύο μήνες. Επαναλαμβάνω, αυτή η απόπειρα ήταν ανεπιτυχής. Δεν δόθηκε δημοσιότητα, αλλά συνέβη πραγματικά”.

Λέγεται ότι ο Πούτιν φοβόταν την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του από τη στιγμή που έδωσε εντολή για εισβολή στην Ουκρανία.

Ο Πούτιν στο παρελθόν είχε υποστηρίξει ότι επέζησε από αρκετές απόπειρες εναντίον του. Το 2017 είχε πει στον Όλιβερ Στόουν ότι είχε δεχθεί πέντε απόπειρες δολοφονίας και ο μόνος λόγος που είναι ακόμα ζωντανός είναι επειδή ασχολείται προσωπικά με τη δική του ασφάλεια.

“Κάνω τη δουλειά μου και οι αξιωματικοί ασφαλείας τη δική τους και εξακολουθούν να αντεπεξέρχονται με επιτυχία”, είπε ο Πούτιν στο ντοκιμαντέρ “The Putin Interviews”. Λέγεται ότι ταξιδεύει με τη δική του ομάδα ελεύθερων σκοπευτών των οποίων ο ρόλος είναι να εντοπίζουν άλλους σκοπευτές και να τος εξολοθρεύουν πριν πατήσουν τη σκανδάλη εναντίον του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ