Φουντώνουν οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα σε Τσάνινγκ Τέιτουμ και Ζόε Κράβιτζ

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Τσάνινγκ Τέιτουμ να είναι σε σχέση με την κόρη του θρυλικού ρόκερ Λένι Κράβιτζ, Ζόε. Οι δυο τους συνεχίζουν τις κοινές εμφανίσεις, ενώ ο φωτογραφικός φακός τώρα τους “συνέλαβε” στη Νέα Υόρκη όπου απολάμβαναν τη βόλτα τους.

Πραγματικός τζέντλεμαν ο σταρ των ταινιών Magic Mike, μετέφερε την τσάντα της και την έβαλε στο αυτοκίνητό τους ενώ μετά η Ζόε Κράβιτζ κάθισε στη θέση του συνοδηγού και οι δυο τους έφυγαν.

Μόλις πριν από μία ημέρα, οι δυο τους απολάμβαναν πάλι στενές… επαφές καθώς φωτογραφήθηκαν τη στιγμή που εκείνη είχε περάσει τα χέρια της γύρω από τους ώμους του σταρ καθώς εκείνος οδηγούσε το ποδήλατο.

Πρόσφατα ο Τέιτουμ είχε σχολιάσει μία φωτογραφία του πατέρα της Ζόε, Λένι Κράβιτζ τον οποίο καλούσε σε ακρόαση για ρόλο, αφού ο ρόκερ επεδείκνυε το γυμνασμένο μπούστο του ενώ έφτιαχνε την ξύλινη βεράντα του και τότε είχαν αρχίσει τα… κουτσομπολιά για τη σχέση που μπορεί αν υπάρχει ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Οι φήμες για ειδύλλιο έρχονται οκτώ μήνες μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από την 32χρονη Ζόε, η οποία χώρισε από τον επί δύο χρόνια σύζυγό της Καρλ Γκλούσμαν τον οποίο είχε παντρευτεί σε μια ρομαντική τρελετή στο Παρίσι. Ο Τέιτουμ χώρισε από τη σύντροφό του Τζέσι Τζ. τον Οκτώβριο.

Οι φωτό από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ