Τραϊάνα Ανανία: «Τραβάτε στον ψυχολόγο σας» απάντησε για την απενεργοποίηση των σχολίων στο βίντεο από το πανηγύρι στην Ικαρία

«Τραβάτε στον ψυχολόγο σας» απάντησε η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία σε ερώτηση που δέχτηκε από ακόλουθό της στο instagram γιατί είναι διάσημη αλλά και γιατί αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο βίντεό της από την Ικαρία.

Η ηθοποιός έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram από τις διακοπές στην Ικαρία και την παρουσία της σε ένα από τα ξακουστά πανηγύρια του νησιού. «Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ’ όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια», σχολίασε η ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Traiana 🍍 (@traiana.anania)

Εφόσον δεν της άρεσε που σχεδόν κανείς δεν χόρευε, αλλά οι περισσότεροι κάθονταν και έτρωγαν απολαμβάνοντας την μουσική, η ηθοποιός αποφάσισε να σηκωθεί και να χορέψει… μόνη της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ’ όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Κλασικό ελληνικό στάϊλ: Κουτσομπολιό, θάψιμο στον διπλανό, πίνω και τρώω σα ζώο και δε χορεύω έξαλλα να μη με πουν γκέι ή πουτ***. Κι αν φορέσεις ένα πολύχρωμο μπουφάν και σκούφο επειδή κρυώνεις, σου κάνει μπουλιγκ όλο το χωριό και σε σχολιάζουν κατάμουτρα. Είπα “χωριό” γιατί ένα χωριό είναι με γύρω γύρω θάλασσα..Πήγα σε τόσα πανηγύρια και πουθενά ο “τρελός του χωριού”. Πήγα σε τόσα πανηγύρια και κανένας “για τα πανηγύρια”. Και σεις οι χίπηδες μη γίνεστε τόσο ρατσιστές με αυτούς που δεν είναι χίπηδες. Γενικά ανοίξτε τον εγκέφαλο σας άπαντες… Παλεύω να κρατήσω το μπρίο μου σε αυτό το χωριό με θάλασσα φορώντας το μίνι μου και τα λευκά μου τακουνάκια. “Κολώνω να πάω να χορέψω μόνη μου ότι να ναι μεσ’τη μέση;” ρώτησα τον Γιάννη.. “Όχι, αφού είσαι τρελή”… Σας παρουσιάζω τη τρελή του χωριού».

Ο διάλογος με ακόλουθό της

Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω βίντεο έλαβε αρκετά σχόλια, τόσο θετικά όσο και αρνητικά, καθώς αρκετοί ήταν οι χρήστες που την κατέκριναν για τον τρόπο που εκφράστηκε για τους κατοίκους της Ικαρίας.

Η ίδια αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, γεγονός που δεν άφησαν ασχολίαστο οι ακόλουθοί της. Ένας εξ αυτών της έστειλε μήνυμα. «Γιατί είσαι εσύ διάσημη είπαμε;», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Καλέ κολλητή, γιατί απενεργοποιείς τα σχόλια από το βίντεο; Θέλουμε δικαίωμα σχολιασμού σε όλα τα βίντεο σου. Μην είσαι εγωίστρια».

Η Τραϊάνα Ανανία αποφάσισε, τότε, να κάνει story τα μηνύματά τους. «Sorry παιδιά, είμαι διακοπές. Ό,τι θέλετε να μάθετε για μένα τραβάτε στο Wikipedia. Αν θέλετε να βγάλετε το hate σας, τραβάτε στον ψυχολόγο σας», έγραψε η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ