Τομ Κρουζ: Ο λόγος που χώρισε με την Ρωσίδα καλλονή

Ο Τομ Κρουζ χώρισε από τη Ρωσίδα φίλη του για να αποφύγει προβλήματα με τον «φλύαρο» ολιγάρχη πρώην σύζυγό της, λέει μια πηγή στο Page Six.

Elsina Khayrova: Η Ρωσίδα καλλονή που «έκλεψε» την καρδιά του Τομ Κρουζ – Οι σχέσεις με τον Πούτιν και ο πρώην μεγιστάνας σύζυγος

Μετά την είδηση ​​ότι ο ηθοποιός και η Elsina Khayrova βγαίνουν ραντεβού, ο πρώην σύζυγός της – ο διαβόητος διεθνής έμπορος διαμαντιών, Dmitry Tsvetkov – έδωσε μια μακρά συνέντευξη στην Daily Mail, περιγράφοντας λεπτομερώς τον γάμο τους και προειδοποιώντας τον Τομ Κρουζ «να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα».

Μια πηγή λέει ότι το άρθρο ανησύχησε την ομάδα του σταρ, που θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή, μακριά από τα ΜΜΕ.

Ο πρώην της Kharyova, Dmitry Tsvetkov, προειδοποίησε τον Τομ Κρουζ «να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα».
Elsina Khayrova / Instagram

«Κάνει γυρίσματα και δεν μπορεί ενώ δουλεύει να βλέπει τον πρώην σύζυγό της να λέει πράγματα κάθε φορά που αναφέρεται στον Τύπο», τονίζει μια πηγή. «Απλώς δεν ήθελαν να ασχοληθούν με τον πρώην σύζυγο που έβρισκε κάτι άσχημο να πει κάθε λίγες εβδομάδες».

Ο Τσέτκοφ – ο οποίος φέρεται να προτιμά τον όρο «μεγιστάνας» από τον ολιγάρχη – επίσης κάπως ασυνήθιστα λάτρευε τον Κρουζ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκαλώντας τον «αγαπημένο του ηθοποιό», δηλώνοντας ότι έχει δει το «Eyes Wide Shut» 30 φορές (και επίσης λατρεύει τα «Rain Man» και «The Firm»), και πρόσθεσε ότι μίλησε με έναν φίλο παραγωγό του Χόλιγουντ για να τον παίξει ο Κρουζ σε μια ταινία για τη ζωή του.

«Είπα στον παραγωγό ότι ο μόνος ηθοποιός που θα μπορούσε να με υποδυθεί είναι ο Τομ Κρουζ», είπε ο Τσέτκοφ στη βρετανική εφημερίδα. «Είμαστε περίπου το ίδιο ύψος και βάρος και θα ήταν τιμή μου αν συμβεί αυτό. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο να με παίξει από τον Τομ. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να τον συναντήσω μια μέρα για να συζητήσουμε αυτό το έργο».

Ο Κρουζ έχει γίνει πρωτοσέλιδο καθώς αυτή τη στιγμή γυρίζει την όγδοη ταινία του «Mission: Impossible». Ο 61χρονος ηθοποιός, ο οποίος ήταν γνωστός για το ότι κάνει μόνος του τις επικίνδυνες σκηνές χωρίς κασκαντέρ, εθεάθη πρόσφατα να κάνει σπριντ στο Λονδίνο για μια σκηνή.

Η Khayrova ήλπιζε να ξαναβρεθεί μαζί με τον αστέρα του κινηματογράφου. elsina_k/Instagram

Η Sun ανέφερε ότι ο Κρουζ και η Χαϊρόβα είχαν χωρίσει στα τέλη Φεβρουαρίου με μια πηγή να λέει στο ρεπορτάζ: «Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους και, για τον Τομ, η σχέση τους απλά τελείωσε». Η πλούσια Ρωσίδα είναι η κόρη ενός συμμάχου του Βλαντάμιρ Πούτιν, του πολιτικού Ρινάτ Χαϊρόβα.  Ο Τσέτκοφ, ο οποίος έχει βρετανική υπηκοότητα και φέρεται να βρισκόταν στη λίστα των πιο καταζητούμενων του Κρεμλίνου το 2020, ισχυρίζεται ότι επέζησε από απόπειρες δολοφονίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ