Το βιβλίο της Κάμερον Ντίαζ

Το βιβλίο της Κάμερον Ντίαζ

Διανύει, όπως λέει, τα καλύτερα χρόνια της ζωής της και μάλιστα έγραψε και βιβλίο γι’αυτό. Ο λόγος για την Κάμερον Ντίαζ η οποία μας συστήνει το “The Body Book”.

Η Κάμερον, ομολογεί πως δεν καταλάβαινε πάντα πόσο σημαντική είναι η διατροφή και η καλή ζωή για το σώμα της. Έτσι, έγραψε αυτό το βιβλίο για να διδάξει στις νέες γυναίκες πώς να αναπτύξουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Το βιβλίο μιλάει για το “Νόμο της Πείνας, την επιστήμη της Δύναμης καθώς και τρόπους για να αγαπήσεις το υπέροχο σώμα σου. Μεταξύ άλλων σου λέει πόσο σημαντική είναι η τακτική άσκηση για την φυσική και την συναισθηματική σου υγεία, η υιοθέτηση μίας διατροφής χαμηλής σε υδατάνθρακες καθώς και το να δέχεσαι με αγάπη τη φυσική διαδικασία της “γήρανσης”.

 

“Τα οπίσθιά μου είναι σίγουρα πολύ πιο ψηλά από ότι ήταν όταν ήμουν στα 20”, λέει η Κάμερον στο βιβλίο της και συνεχίζει, “Η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη όσο μεγαλώνεις. Δε θα ήθελα να ήμουν 20. Νιώθω καλύτερα από ποτέ: πιο δυνατή, πιο ικανή και πιο ξεκάθαρη”.

 

Η διατροφή της Κάμερον περιλαμβάνει: καθαρό κρέας όπως είναι το κοτόπουλο, το ψάρι, η μπριζόλα και οι γαρίδες, ψητά λαχανικά, σπόρους και ασπράδια αυγών καθώς και λίγα “λευκά φαγητά”, όπως είναι το λευκό ψωμί και τα ζυμαρικά. “Όταν ήμουν στα 20 μου έτρωγα τηγανιτά φαγητά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όσο μεγάλωνα καταλάβαινα ότι η πέψη αυτών των φαγητών γινόταν όλο και πιο δύσκολα και κάποια στιγμή σκέφτηκα πως κάτι τέτοιο δεν ήταν πλέον δίκαιο για το σώμα μου. Αν του δίνεις συνεχώς αηδίες θα αρχίσει να καταρρέει πιο γρήγορα και έτσι εγώ σταμάτησα να το κάνω”.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ