Το σκούρο κραγιόν επέστρεψε και “ναι!” ταιριάζει σε όλες

Το μαύρο κραγιόν μπορεί να το έχετε στο μυαλό σας συνυφασμένο με goth προσωπικότητες, αλλά είναι ικανότατο να δώσει τις πιο απίθανες και σέξι vampy εμφανίσεις. Και φυσικά είναι ιδανικό για το Halloween.

Χάρη στις πλούσιες και έντονες αποχρώσεις του το μαύρο κραγιόν αναδεικνύει ακόμη και το πιο απλό μακιγιάζ.

Σύμφωνα πάντα με ειδικούς, οι βαθιές αποχρώσεις στο στόμα τραβούν την προσοχή μακριά από τις όποιες ατέλειες. Οπότε μία τόσο σκούρα απόχρωση στα χείλη μπορεί να σας πλημμυρίσει δυναμισμό κι αυτοπεποίθηση. Εμείς το προτείνουμε!

Είναι λογικό να πιστεύετε πως δύσκολα θα σας ταίριαζε η μαύρη απόχρωση, σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ, ο senior makeup artist της Mac, Dominic Skinner έχει δηλώσει πολλάκις ότι “παραδόξως είναι από τις λίγες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας.”

Πείτε ναι στο νέο makeup trend, εμπνευστείτε από τα it girls του πλανήτη beauty και αναδείξτε τα χείλη σας σε πρωταγωνιστή του look σας.

Έχουμε κι ένα trick το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε, προκειμένου να φτάσετε σταδιακά στα bold μαύρα χείλη. Περάστε αρχικά το αγαπημένο σας κραγιόν και στην συνέχεια “πατήστε” μ’ ένα μαύρο μαλακό μολύβι χειλιών το κάτω χείλος και με την κλασική κίνηση τρίψτε μεταξύ τους τα χείλη σας πάνω κάτω, και βουαλά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Μήπως ήρθε η ώρα να δώσετε χώρο στην πιο τολμηρή σας πλευρά;

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ