Το Παλάτι απαντά στη Μέγκαν: Είχε εξαιρετική ομάδα βοηθών αλλά δεν ήθελε να ακούσει

Με τρόμο λέγεται ότι παρακολούθησαν μέλη του προσωπικού των Ανακτόρων τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν, καθώς οι Σάσεξ υποστήριξαν ότι η Δούκισσα δεν δέχτηκε καμία στήριξη όταν έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι υπάλληλοι πληγώθηκαν από τις δηλώσεις αυτές που παρουσιάζουν τη Μέγκαν απομονωμένη και εγκαταλελειμμένη να φροντίσει τον εαυτό της. Πηγές αναφέρουν ότι όταν η Δούκισσα αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Χάρι, στο πλευρό της στάθηκαν ως μέντορες ανώτατοι υπάλληλοι της βασίλισσας ενώ της δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξει εκείνη μία ομάδα 15 ανθρώπων από πιστούς και ταλαντούχους υπαλλήλους για το προσωπικό της γραφείο.

Πηγή προσκείμενη στην υπόθεση είπε σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα: “Είναι πολύ ανόητο να κάνεις τέτοιες γενικεύσεις. Υπήρχε μία εξαιρετική ομάδα πολύ έμπειρων και πιστών βοηθών να τους παρέχουν κάθε βοήθεια. Δυστυχώς αυτή και ο Χάρι δεν ήταν πρόθυμοι να ακούσουν κανέναν. Και αυτή είναι η πραγματική αλήθεια”.

Λέγεται μάλιστα πως η ίδια η βασίλισσα έπεισε την εξαιρετικά δημοφιλή πρώην αναπληρώτρια ιδιαιτέρα γραμματέα Σαμάνθα Κόεν, που μόλις είχε αποχωρήσει αφού είχε εργαστεί στα Ανάκτορα για περίπου δύο δεκαετίες, να παραμείνει και ανα εργαστεί για το ζευγάρι. Ήταν η πρώτη κοινή ιδιαιτέρα γραμματέας τους και διαχειριζόταν την ιδιωτική και δημόσια ζωή της σαν προσωπάρχης. Ένας από τους κύριους ρόλους της ήταν να βοηθήσει τη Μέγκαν με τον γάμο και να την προετοιμάσει για τη βασιλική ζωή.

Αυτό περιλαμβάνει ενημερώσεις και μαθήματα για τα πάντα: από το βασιλικό πρωτόκολλο στο διπλωματικό πρωτόκολλο στο Παλάτι του Κένσινγκτον. Η Κόεν, με καταγωγή από την Αυστραλία και μητέρα τριών παιδιών θεωρείτο η ασφαλέστερη επιλογή για να βρεθεί κοντά στη Μέγκαν τη δεδομένη στιγμή. Από το 2010 η γυναίκα εργαζόταν ως ανώτατο στέλεχος στο ιδιωτικό γραφείο της βασίλισσας και ήταν μία από τους σημαντικότερους συμβούλους της βασίλισσας ενώ ανήκε στη γενιά των στελεχών των Ανακτόρων με πιο μοντέρνα ματιά.

Και όμως η Μέγκαν είπε στη συνέντευξή της στην Όπρα πως αν και η βασίλισσα ήταν υπέροχη, δεν είχε δεχθεί καθοδήγηση πώς να συμπεριφέρεται ως μέλος της οικογένειας, και μάλιστα έπρεπε μόνη της να ψάξει στο Google τον Εθνικό Ύμνο της Βρετανίας για να τους κάνει περήφανους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ