Το μουσικό διάλειμμα (Halftime) του φετινού Super Bowl ήταν η αποθέωση της rap μουσικής

Πραγματικά εντυπωσιακό ήταν και εφέτος το μουσικό σόου, που ετοιμάζεται πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα στο διάλειμμα (Halftime) του φετινού τελικού του Super Bowl, που έγινε στο καινούργιο SoFi Stadium της California, κόστους 5,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και χωρητικότητας 100.000 θεατών.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ήταν η αποθέωση της rap μουσικής! Με συμμετέχοντες καλλιτέχνες, τα πιο σημαντικά ονόματα της rap: ο Dr Dre, ο Snoop Dogg, η Mary J. Blige, ο Kendrick Lamar, ο 50 Cent και ο Eminem. Όλοι έπαιξαν ένα medley από τις επιτυχίες τους. Και βέβαια προκάλεσαν ενθουσιασμό στο κοινό.

Το stage ήταν πολυεπίπεδο και πολύ εντυπωσιακό, σαν μία μικρή πόλη με διαφορετικά μικρά κτήρια και παλιά ανοιχτά αυτοκίνητα παρκαρισμένα απέξω. Δεν εξέλειψαν τα χορευτικά και βέβαια εκείνη που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση ήταν η Mary J. Blige.

Πολύ εντυπωσιακή ήταν και η μαύρη τραγουδίστρια της country μουσικής, η Mickey Guyton, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τέξας και η οποία πριν αρχίσει ο αγώνας τραγούδησε τον εθνικό ύμνο.

 

Στις εξέδρες βρέθηκαν επίσης πολλά μεγάλα ονόματα της μουσικής και του αθλητισμού. Ανάμεσά τους η Charlize Theron, ο Jay-Z με την κόρη του Blue Ivy Carter, ο Ty Dolla Sign με τον The Weeknd, ο Dayne “The Rock” Johnson, ο Kanye “Ye” West με την κόρη του North West, ο Justin Bieber, ο οποίος έδωσε και ένα after party, o Drake, η Ellen DeGeneres με την σύντροφό της Portia de Rossi και άλλοι.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ