Το μωράκι της φωτογραφίας είναι πρώην παίκτρια του Survivor – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Το γλυκό μωράκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία στην αγκαλιά της μαμάς του, είναι δημοφιλής influencer και επιχειρηματίας που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor.

Το αγοράκι της φωτογραφίας αγωνίστηκε στο Survivor – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Άννα Μαρία Βέλλη!

Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; – Πρωταγωνιστεί στη σειρά «Οι Πανθέοι»

Ποια είναι η Άννα Μαρία Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη γεννήθηκε στη Σίφνο στις 6 Απριλίου του 1990. Σε παιδική ηλικία μετακόμισε με τους γονείς της στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε.

Τελειώνοντας το σχολείο, πέρασε στη σχολή “Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών” στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όμως αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και να σπουδάσει υποκριτική.  

Έγινε γνωστή αρχικά, μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο youtube. 

Παράλληλα έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως στην σατιρική εκπομπή “Rodeo” και στην ψυχαγωγική εκπομπή “Όλα Λάθος”. 

Η συμμετοχή στο Survivor

Το 2021 αποφάσισε να λάβει μέρος στο τέταρτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ “Survivor”, στο  οποίο τελικά αναδείχθηκε νικητής ο Σάκης Κατσούλης.

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το “Survivor”, καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, είχε μιλήσει για το ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι:  «Την απόφαση να πάω στο “Survivor” την πήρα στην τρέλα. Δευτέρα μου το είπαν, Πέμπτη έφυγα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Στην αρχή ήμουν σαν χαμένη, δεν ήξερα τι έκανα. Στην αρχή δε πίστευα καθόλου σε μένα. Νόμιζα ότι ήταν λάθος που πήγα… Οι φίλοι μου μου λέγανε ότι “σε κράζανε γιατί χαμογελούσες ειρωνικά”. Αν δεν γελούσα δεν θα περνούσα καλά. Ο Αλέξης Παππάς δεν θα βάλει το χέρι του ποτέ, αλλά θα είναι ο ηθικός αυτουργός. Κάποιοι παίκτες δεν το έχουν καταλάβει. Δεν είναι ο πιο δυνατός παίκτης. Το Survivor όμως είναι πολύ παιχνίδι ψυχολογίας. Δεν αρκεί να είσαι καλός στα αγωνίσματα.

Και το περίμενα και δεν το περίμενα να φύγω. Βγαίνοντας έξω συνειδητοποίησα ότι οι φανς και της Κόκκινης ομάδας ψηφίζουν για να αποδυναμώσουν τον James. Θα ήταν πολύ άδικος ο κόσμος αν έβγαζε τον James. Έφυγα στο καταλληλότερο σημείο. Έπαιξα καλά, έφαγα με τους φίλους μου, δεν είχαν την τοξικότητα των γύρω πραγμάτων.

Θέλω να αποκαταστήσω μια αδικία για τον Μπάρτζη σοβαρή. Είναι πολύ άδικο για τον Νίκο να λένε ότι κάνει ό,τι του πει ο James και η Άννα Μαρία. Και γιατί δεν ισχύει και γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος και ξεροκέφαλος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnnaMaria Velli (@amiyiami)

Ακόμα, καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, είχε αναφέρει: «Το πιο στενάχωρο που διαπίστωσα για συμπαίκτη μου είναι κάποια πράγματα που είπε η Μαριαλένα. Η Μαριαλένα αποχώρησε από την παρέα γιατί ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει έξω.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έπρεπε να αποφασίσω αν θέλω να ακούσω την καρδιά μου, ή πρέπει να παίξω το παιχνίδι με στρατηγική. O James δεν ήθελε να διώξει τον Σάκη. Η Μαριαλένα μας είχε πει πως ζορίζεται πάρα πολύ με όλη αυτή την κατάσταση και ο James είπε στη φίλη του, αν τη ζορίζει αυτό, να τον ψηφίσουμε. Με τον Νίκο μας έφεραν κοντά οι απόψεις μας.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας πολύ ευχάριστος χαρακτήρες για να τον παρακολουθείς από τους δέκτες σου, γιατί γελάς. Όταν ζεις 24 ώρες το 24ωρο μαζί του είναι πολύ-πολύ δύσκολος άνθρωπος. Αν έβλεπα στον δρόμο τον Αλέξη Παππά δεν θα τον χαιρετούσα. Μου κόστισε η φιλία μου με τον James και τον Νίκο. Στις μερίδες φαγητού δεν έκλεβα, αλλά δεν είμαι και ζυγαριά».

Οι καταγγελίες για πρώην σύντροφό της

Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει μιλήσει ανοιχτά για την σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία που έχει υποστεί στο παρελθόν από σύντροφό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnnaMaria Velli (@amiyiami)

Τον Νοέμβριο του 2021 με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, είχε κάνει μία συγκλονιστική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία της από την περίοδο που ο τότε σύντροφός της, της ασκούσε βία και είχε γράψει στη λεζάντα: «Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με Πιστέψουν;

Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφού είδε το εξόγκωμα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε !!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…

Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ.

(Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε θα έρθει η αλλαγή)».

Επίσης, το 2022 κατά την διάρκεια της ομιλίας της στο TEDx είχε πει: «Στη διάρκεια της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεψε. Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα».

«Η πραγματικότητα άρχισε να μου ρίχνει αρχικά μικρές σφαλιάρες – πριν από αυτόν – και μετά μεγαλύτερες», είχε τονίσει.

«Αφού μείναμε μαζί άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά” εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου.

Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία… Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο, συγγνώμη», είχε περιγράψει.

Η παιδική φωτογραφία

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, την είχε ανεβάσει η ίδια η Άννα Μαρία Βέλλη στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 14 Μαΐου 2023. Στη λεζάντα της ανάρτησης έχει γράψει: «ΜΑΜΑ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnnaMaria Velli (@amiyiami)

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ