Το “κόλπο” της Kate Winslet με την απόχρωση του μέικ-απ της

Το να βρει η κάθε γυναίκα την κατάλληλη απόχρωση μέικ-απ είναι μια αρκετά δύσκολη υπόθεση και η Kate Winslet φαίνεται να κάνει αυτήν τη διαδικασία ακόμη πιο περίπλοκη για εκείνη, αφού ανάλογα με τη μέρα της περιόδου της δημιουργεί την κατάλληλη απόχρωση μέικ-απ.

Η ίδια δήλωσε ότι, “ανάλογα με τον κύκλο μου, το δέρμα μου μπορεί να είναι πιο ερεθισμένο. Στην αρχή είναι αρκετά πιο ομοιόμορφο. Στη μέση του κύκλου μου, εμφανίζεται ερυθρότητα, οπότε αναμειγνύω διαφορετικούς τόνους”.

Η Kate έγινε η νέα L’Oreal Paris Global Ambassador και μοιράστηκε την εμπειρία της, όταν άρχισε να βλέπει σημάδια γήρανσης στην επιδερμίδα της. “Παρατήρησα το πρόσωπο μου και πως αλλάζει λίγο περισσότερο τον τελευταίο χρόνο επειδή υπάρχει περισσότερος χρόνος για να περάσεις με τον εαυτό σου και να κοιτάξεις αυτά που αλλάζουν. Αυτό που ανακάλυψα, προς ανακούφισή μου, είναι ότι πρέπει να το πάω ήρεμα. Είμαι σε αυτή την ηλικία που πράγματα αλλάζουν όλη την ώρα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Official (@lorealparis)

Η ηθοποιός έκλεισε την πρώτη της ομιλία ως μέλος της L’Oréal Paris με ένα θετικό και αισιόδοξο μήνυμα. Υποστήριξε ότι χρειάζεται αρκετό χρόνο να καταλάβει κανείς ότι δεν πρέπει να απολογείται για αυτό που είναι και γι’ αυτό που κάνει, ενώ θέλει πολύ κουράγιο και δύναμη για να πιστέψει κιόλας ότι το αξίζει.

Δεν ξέρουμε αν το να αλλάζει λίγο την απόχρωση του μεικαπ της ή να προσαρμόζει αυτή στα δεδομένα της επιδερμίδας που έχει κάθε φορά, να κάνει την Kate Winslet πολύ πιο ενδιαφέρουσα στον τρόπο που χειρίζεται τα απρόοπτα της ομορφιάς, αλλά ξέρουμε ότι με τον τρόπο της μας περνάει μικρά και ωραία μηνύματα απλού χειρισμού, στοχεύοντας στις μικρές δεξιότητες που μπορούμε να επιδείξουμε για να κάνουμε τη διαφορά!Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.