Κέιτ Γουίνσλετ: Ανατρέπει τα στερεότυπα του Χόλιγουντ – Τι ζήτησε από σκηνοθέτη

Μία καθόλου κολακευτική ερωτική σκηνή “πάλεψε” να διατηρήσει η Κέιτ Γουίνσλετ προειδοποιώντας, μάλιστα, τον σκηνοθέτη να μην τολμήσει να κόψει το πλάνο που εξέθετε την κοιλίτσα της.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί με τον Γκάι Πιρς στη σειρά του HBO, “Mare of Easttown”. Πλέον στα 45 της δεν έχει το σφριγηλό κορμί μίας νεότερης γυναίκας και αυτό ακριβώς ήθελε να δείξει και στην κάμερα. Προκειμένου να υποδυθεί μία μεσήλικη γυναίκα ρεαλιστικά, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι ο χαρακτήρας της είναι μία πλήρως λειτουργική γυναίκα, που έχει ελαττώματα, με ένα κορμί και ένα πρόσωπο που κινούνται με τρόπο που συνάδει με την ηλικία της.

Σε συνέντευξή της στους New York Times είπε σχετικά με την έλλειψη αρετουσάριστων και ρεαλιστικών θηλυκών κορμιών: “Νομίζω ότι πεινάμε” ενώ αναγνωρίζοντας ότι η τηλεοπτική της εμφάνιση που θα είναι και τόσο λαμπερή, θα εκπλήξει κάποιους τηλεθεατές, σημείωσε ότι απέρριψε την πρόταση του σκηνοθέτη Κρεγκ Ζόμπελ να ρετουσάρει την εικόνα της κοιλιάς της. “Μην τολμήσεις” είπε ότι τον προειδοποίησε όταν τη διαβεβαίωσε ότι αυτή η οπτική γωνία δεν θα προβληθεί. Επίσης, εξέπληξε όταν έστειλε πίσω τις προωθητικές αφίσες της σειράς λέγοντας ότι έχουν υποστεί έντονη επεξεργασία και πως γνωρίζει ότι έχει “πολλές γραμμές” στα μάτια της.

Παράλληλα, η ηθοποιός που γίνεται 46 σε τέσσερις μήνες, παρατήρησε ότι οι μέρες της που θα μπορεί να γδύνεται είναι μετρημένες. “Δεν είμαι και τόσο άνετη να το κάνω πια. Βασικά δεν είναι και θέμα ηλικίας. Έρχεται ένα σημείο όπου οι άνθρωποι θα λένε “άντε πάλι αυτή”. Παλαιότερα είχε πει ότι γυμνάστηκε αρκετά για τη σειρά καθώς είχε πολύ τρέξιμο.

“Είναι ωραίο να νιώθεις ότι η Μερ κάποτε ήταν δυνατή στα νιάτα της, αλλά δεν ήθελα να την κάνω να μοιάζει με μία αδιανόητα, υπεράνθρωπη 40 κάτι γυναίκα” είχε πει στο περιοδικό Emmy τον περασμένο μήνα.

σχολίασε κι εσύ