Θρίλερ με τον γιο του Τομ Χανκς – Καταγγέλλει επίθεση από την πρώην του

Η πρώην σύντροφος του γιου του Τομ Χανκς, Τσετ, εξέδωσε προσωρινή περιοριστική εντολή εναντίον του κατηγορώντας τον για κακοποίηση μέρες μετά που εκείνος υποστήριξε ότι η γυναίκα του επιτέθηκε με μαχαίρι. Δικαστής στο Τέξας διέταξε τον Τσετ Χανκς να μείνει μακριά από την Κιάνα Πάρκερ αφού εκείνη ισχυρίστηκε ότι ο 30χρονος της άσκησε φυσική και λεκτική βία για αρκετούς μήνες.

Η εντολή, που έχει ημερομηνία τη 14η Ιανουαρίου, εκδόθηκε μόλις ημέρες μετά αφού ο Χανκς, που είναι ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Ουίλσον, υποστήριξε σε βίντεο που μόλις τώρα ήρθε στη δημοσιότητα από το ΤΜΖ, ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την Πάρκερ στο σπίτι του στη Σούγκαρλαντ του Τέξας, στις 8 Ιανουαρίου. Οι αποκαλύψεις έρχονται καθώς το ζευγάρι βρίσκεται στο μέσο μίας δικαστικής μάχης με καταγγελίες εκατέρωθεν για άσκηση βίας, μετά το τέλος της σχέσης τους στην αρχή του χρόνου.

Η Πάρκερ εξέδωσε προσωρινή περιοριστική εντολή εναντίον του τον Ιανουάριο αφού ισχυρίζεται ότι εκείνος της είχε επιτεθεί αρκετές φορές, μετά τον Οκτώβριο πέρυσι.

Στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το ΤΜΖ, ο Χανκς εμφανίζεται με ματωμένο μέτωπο και υποστηρίζει ότι η πρώην σύντροφός του του επιτέθηκε με μαχαίρι. Εκείνη αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι ο Χανκς την έσπρωξε. “Προσπαθείς να αντιστρέψεις την ιστορία; Εδώ είναι η απόδειξη! Είναι έξαλλη γιατί την έπιασα να με κλέβει. Να κλέβει τα λεφτά μου. Να παίρνει τις πιστωτικές μου κάρτες και να χρεώνει σ’ αυτές το νοίκι της” λέει ο 30χρονος κοιτάζοντας την κάμερα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ