Θοδωρής Μαραντίνης: Κάποια στιγμή με μπέρδεψαν με τον Ησαΐα Ματιάμπα

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έδωσε συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε με ποιους τραγουδιστές τον έχουν μπερδέψει και αναφέρθηκε στην περίοδο του διαζυγίου του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έχει τύχει να με μπερδέψουν πάρα πολλές φορές με κάποιον άλλο. Τελευταία με μπερδεύουν συνέχεια με τον Χρήστο Μάστορα. Δεν ξέρω αν μοιάζουμε τόσο πολύ, αλλά καταλαβαίνω τώρα συγκροτήματα και οι δύο και λίγο το τατουάζ… Εντάξει ωραίο παιδί είναι ο Χρήστος οπότε δεν με πειράζει.

Με τον Μύρωνα Στρατή επίσης με μπέρδευαν κάποια στιγμή, που και αυτό νομίζω ότι έχει να κάνει, επειδή απλά κάναμε πολύ παρέα και κάναμε καλλιτεχνικά παρέα, ίσως εκεί λίγο να μας μπέρδεψαν

Αυτό βέβαια που με προβλημάτισε είναι κάποια στιγμή που με μπέρδεψαν με τον Ησαΐα Ματιάμπα. Δεν ξέρω γιατί» είπε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ερωτηθείς για το τι είναι το χειρότερο που έχει γραφτεί για εκείνον, ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε: «Μετά το διαζύγιο γραφτήκαν διάφορα πράγματα που με στεναχώρησαν πολύ, που κανείς δεν μπήκε στον κόπο ή να τα διασταυρώσει, ή τέλος πάντων να δει αν ισχύουν, ή να σκεφτεί αν αυτά τα πράγματα πληγώνουν εμένα ή τα παιδιά μου. Οπότε σίγουρα εκεί πέρα, παρόλο που το καταλαβαίνω ότι πρέπει να γίνει σ’ ένα βαθμό, αυτό με στεναχώρησε.

Έχει τύχει να μιλήσω με δημοσιογράφο που πολύς κόσμος τον κατακρίνει κιόλας, γιατί μπαίνει σε βάθος καταστάσεων. Τον πήρα με πολύ καλή διάθεση, ήταν πολύ φιλικός και αυτός, το συζητήσαμε πολύ ανοιχτά. Του εξήγησα κάτι, το οποίο με εντυπωσίασε πόσο το σεβάστηκε, το κατάλαβε και πώς προσάρμοσε τη στάση του μετά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ