Το προξενιό της Ιουλίας: O Χρήστος πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

«Το προξενιό της Ιουλίας» συνεχίζεται απόψε. Η παρέμβαση Προβιού, αποδεικνύεται καθοριστική για την σωτηρία της Ιουλίας, που μεταφέρεται εκ νέου στο νοσοκομείο.

Εκεί, όσο ο Γρηγόρης και η Ιουλία υποφέρουν χώρια ο ένας από τον άλλον, ο Γιωργίκης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να περάσει λίγο χρόνο μαζί της, ενώ η Στάσα καταριέται τους Ραζίνηδες ως υπεύθυνους για την κακοτυχία που κατατρέχει την κόρη της το τελευταίο διάστημα. Και ενώ η Κατερίνη προσπαθεί να πείσει την Κυριακούλα να παντρευτούν η Φιλιώ με τον Γρηγόρη και να κάνουν έτσι ανακωχή οι δυο οικογένειες, ο Στράτος απαιτεί να επιστρέψει στο πατρικό της η Αλεξάνδρα, κάτι που αφήνει την Κυριακούλα άναυδη.

Την ίδια ώρα, η Κερασίνα, μαθαίνει κάτι για τον Δημητρό, που η Αλεξάνδρα αγνοεί και ο Γιωργίκης συγκρούεται με την Χάδω, που προσπαθεί να πείσει τον ψυχίατρο Νικολαϊδη πως ο Χρήστος πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Όμως σύντομα, γίνονται όλοι μάρτυρες ενός σοκαριστικού περιστατικού, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο.

Δείτε το trailer

 

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης

Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primaviosione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ