Θοδωρής Κατσαφάδος: «Δεν μπορούν να μου στερούν τη χαρά και βεβαίως τη δουλειά»

Για την απομάκρυνσή του από τη θεατρική παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» μίλησε ο Θοδωρής Κατσαφάδος στις τηλεοπτικές κάμερες, αποφεύγοντας ωστόσο να σχολιάσει τόσο όσα ακούστηκαν για τον Θανάση Κουρλαμπά, όσο και την ανακοίνωση της παραγωγής και του σκηνοθέτη.

Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ήταν ένα τραγικό πράγμα, ένας διαμελισμός πολύ άσχημος» – BINTEO

Συγκεκριμένα ανέφερε; «Το συμβόλαιό μου τελειώνει την Κυριακή των Βαϊων. Μέχρι τότε δουλεύω, μέχρι τότε έχω υποχρέωση. Από εκεί και πέρα ψάχνω δουλειά για τον Χειμώνα, δε θα είμαι τον Χειμώνα. Τα παρασκηνιακά δε με ενδιαφέρουν. Με ενδιαφέρει η δουλειά μου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει και ψάχνω για δουλειά. Αν έχετε κανέναν γνωστό να με προτείνετε για να με βοηθήσετε…

Τι να πούμε; Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Η δουλειά μας είναι χαρά. Εγώ όταν είμαι πάνω στη σκηνή, παρόλο που έχουν περάσει 50 χρόνια, θέλω να νιώθω χαρά και στη σκηνή και στην κάμερα. Δεν μπορούν να μου στερούν τη χαρά και βεβαίως τη δουλειά. Από τη δουλειά αυτή δε ζω μόνο εγώ, έχω οικογένεια, παιδιά. Το πρόβλημά μου είναι, να τελειώσουμε την Κυριακή των Βαϊων και να δούμε τι θα κάνουμε μετά για τη δουλειά» δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Θοδωρής Κατσαφάδος: Συγκλονίζει για τον θάνατο του αδελφού του – «Είχα ενοχές και τύψεις γιατί…»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ