Μάργκοτ Ρόμπι: Ετοιμάζεται να κάνει ταινία τη Monopoly -Τί μας προβληματίζει

Η Μάργκοτ Ρόμπι, σύμφωνα με το variety, αφήνει πίσω της  τον κόσμο της Barbie για να εισέλθει σ’ αυτόν της «Monopoly». Μόλις μερικές ημέρες μετά την κυκλοφορία της είδησης, ότι η εταιρεία της δημοφιλούς ηθοποιού θα κάνει ταινία το «Sims», έγινε γνωστό πως η εταιρεία παραγωγής της θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το πλέον αγαπητό και δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι που δεν είναι άλλο από τη «Monopoly».

Μάργκοτ Ρόμπι: «Υποκλίνονται» στα πόδια της – Διαδικτυακή πλατφόρμα πληρώνει χιλιάδες ευρώ για φωτογραφίες με τις πατούσες της

Το εν λόγω παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, πουλώντας σχεδόν μισό δισεκατομμύριο αντίτυπα  από το 1935.

Προς το παρόν, δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς ακριβώς θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο το αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι μικρών και μεγάλων. Άραγε θα υπάρχει κεντρικός ήρωας; Τί πρόκειται να συμβεί με τις ιδιοκτησίες και το χτίσιμο των σπιτιών; Θα υπάρχει η φυλακή και πώς αναμένεται να εξελιχθεί η ιστορία; Αυτά κι άλλα πολλά είναι τα ερωτήματα όλων εκείνων που διάβασαν τη συγκεκριμένη είδηση, οπότε όλοι μας αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη.

Μάργκοτ Ρόμπι: Καυτά φιλιά με τον σύζυγό της στην ακρογιαλιά

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στο φεστιβάλ κινηματογράφου στο Λας Βέγκας από τον πρόεδρο της Lionsgate Motion Picture Group, λέγοντας: «Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερη ομάδα παραγωγής για αυτήν την αγαπημένη και εμβληματική μάρκα πέρα από τη LuckyChap. Είναι εξαιρετικοί παραγωγοί και επιλέγουν τα έργα τους με μεγάλη σκέψη και προσοχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ολόκληρη την ομάδα της LuckyChap σε αυτό που όλοι πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι η επόμενη υπερπαραγωγή τους».

«Η Monopoly είναι ένα κορυφαίο επιτραπέζιο παγκοσμίως που έχει απήχηση σε όλες τις γενιές και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα το φέρουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες», τόνισε εκπρόσωπος της LuckyChap.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ