Θοδωρής Αθερίδης: Η Σμαράγδα Καρύδη μου είπε «είσαι χαζός» – Γιατί αντέδρασε έτσι η ηθοποιός

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό μεταξύ άλλων για τον γάμο του, αλλά και την σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη.

«Παντρεύτηκες, δεν χώρισες, λες ότι ‘έχω ένα παιδί και ένα εγγόνι με την γυναίκα μου’ και ότι ‘έχω και μια σύντροφο’… Πως το έχεις καταφέρει αυτό;», ρώτησε ο παρουσιαστής τον ηθοποιό, με τον Θοδωρή Αθερίδη να απαντάει αρχικά: «Δεν ξέρω αν μπορώ να στα εξηγήσω κι εγώ όλα. Είμαστε οι ίδιοι, επιβάτες της ζωής μας. Η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το καθορίζεις εσύ».

Και ανέφερε στην συνέχεια ο Θοδωρής Αθερίδης : «Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό τον μεγάλο, την βία, την εκδίκηση και όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπάω. Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ σε έναν άνθρωπο που αγαπώ να του φερθώ με ένα τρόπο άσχημο».

«Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Ήμουν με τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα στο καμαρίνι, με ήξερε γενικά και εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είχε ξεκινήσει η συνέντευξη.

Από την άλλη δεν με πείραξε κιόλας που τα έβαλε, δεν το θεώρησα κάτι. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα. Η Σμαράγδα μου είπε ‘ε είσαι χαζός’. Είναι πιο αυστηρή από μένα όσον αφορά στα προσωπικά της θέματα» είπε χαρακτηριστικά για την σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη και συμπλήρωσε πως: «Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα σύντροφος, ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή και συγχρωτισμός και πάρα πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα».

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ