Θοδωρής Αθερίδης: Αποκάλυψε τι τον ενοχλεί στην Σμαράγδα Καρύδη και γιατί δεν παντρεύτηκαν

Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και μίλησε για όλους και για όλα. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην εφηβεία – κόλαση που πέρασε, στην κόρη του Φωτεινή, αλλά και σε αυτό που τον νευριάζει στην Σμαράγδα Καρύδη.

«Έμεινα στο λύκειο, έκανα την Β’ λυκείου 2 φορές. Με έδιωξαν και από το σχολείο και πήγα σε άλλο και είπα κάτσε να συγκεντρωθώ λίγο να το τελειώσουμε. Με έδιωξαν γιατί ήμουν πρόεδρος του 15μελούς και τους κρατούσα όλους έξω με αποχή για να φύγουν οι βρύσες, γιατί είχαμε δύο κρούσματα ηπατίτιδας. Μετά άρχισα να διαβάζω, πήρα απολυτήριο με 17, πέρασε σε Τ.Ε.Ι. Η φίλη μου ήταν τότε ήδη στο 3ο έτος στο πανεπιστήμιο και μου είχε πει ότι δεν μπορεί να είναι σε σχέση με κάποιον που δεν θα πάει σχολείο, καθώς ήθελα να το παρατήσω. Συζούσαμε τότε, είχα φύγει από το σπίτι μου. Είχα κρίσεις πανικού από τα 15 μου. Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω την εφηβεία μου, ήταν μια κόλαση.

Οι γονείς μου πάντα ήταν σύμμαχοί μου, αλλά δεν ήξεραν τι έκανα. Αν ήξεραν όμως τι κάναμε με τα μηχανάκια, θα είχαν αυτοκτονήσει…Τους έπαιρναν συνέχεια από τα νοσοκομεία. Έχω γυρίσει στο σπίτι με μύτη ‘μελιτζάνα’ και η μάνα μου λιποθύμησε μόλις με είδε. Είναι άσχημο να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου λένε ότι ο γιος σου είναι στο νοσοκομείο» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμη σε ένα περιστατικό με την κόρη του, όταν εκείνη ήταν 16 ετών, το οποίο όπως είπε, τον “έστειλε αδιάβαστο”. “Είχε ένα μεθύσι και έμεινε αναίσθητη. Μέχρι να καταλάβω ότι ζει… Έχασα 10 χρόνια ζωής” σημείωσε.

Σχετικά με την Σμαράγδα Καρύδη και το θέμα του γάμου, ο ηθοποιός είπε: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο, είναι γνωστό, δεν ήταν αποκάλυψη. Αν υποθέσουμε ότι ο γάμος μου απέτυχε, δεν είμαι από αυτούς που θα ξαναδοκιμάσω για να πετύχει. Είμαι και άνθρωπος που πιστεύει στον Θεό και παρόλα αυτά το μυστήριο δεν το τίμησα, όπως έπρεπε, δεν θα δοκιμάσω, για να αποτύχω ξανά. Η Σμαράγδα δεν ήθελε ποτέ να παντρευτούμε. Ήρθαν και κουμπώσουν πολλά πράγματα με την Σμαράγδα. Στις προτεραιότητές της δεν ήταν ποτέ ο γάμος. Αν δεν ήταν έτσι η Σμαράγδα, το πιθανότερο δεν θα ήμασταν μαζί. Θα ήταν άλλος άνθρωπος, αν ήθελε τον γάμο. Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με την Σμαράγδα, ήταν πως θα το μάθει η Ελένη… “.

Όσο για αυτό που τον ενοχλεί στην Σμαράγδα Καρύδη, ο ίδιος είπε ότι είναι η “φασαρία”. “Κάνει πολλή φασαρία. Για το παραμικρό μπορεί να κάνει φασαρία” εκμυστηρεύτηκε.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Θοδωρής Αθερίδης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ