Θετική στον κορονοϊό η Έλλη Κοκκίνου

Θετική στον κορονοϊό είναι η Έλλη Κοκκίνου, η οποία το γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της ακολούθους, ανεβάζοντας στα instastories το θετικό τεστ.

«Ευτυχώς που δεν είχα κάνει σχέδια για το τριήμερο. Έφτασε και η σειρά μου. Τριπλά εμβολιασμένη και με ήπια συμπτώματα» έγραψε η Έλλη Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της – “Μου κάνει τη ζωή πάρα πολύ δύσκολη”

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να την δυσκολεύει στην καθημερινότητά της.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” έδωσε η Έλλη Κοκκίνου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην υγεία της.

“Έχω άτυπη κοιλιοκάκη. Είναι η πιο ελαφριά ας πούμε μορφή. Το βέβαιο είναι ότι έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή πάρα πολύ δύσκολη. Στο να πάω έξω να φάω, στο να ταξιδέψω…” ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

“Η κοιλιοκάκη είναι μία πάθηση αρκετά σοβαρή για τους περισσότερους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Εμένα ας πούμε μου δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία” εξήγησε η αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία ανέφερε επίσης ότι έχει αλλεργικό και βρογχικό άσθμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ