Χρονοπούλου: Όσα αποκάλυψε για τον ανατρεπτικό της ρόλο στο “Έτερος Εγώ”

Η Μαίρη Χρονοπούλου  στη συνέντευξή της στο “Ενώπιος Ενωπίω” αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον ρόλο της στη σειρά “Έτερος Εγώ“.

Η γνωστή ηθοποιός, που απέχει από την τηλεόραση και το θέατρο τα τελευταία 20 χρόνια, επανέρχεται δυναμικά.

“Με τη Μαίρη ετοιμάζουμε μια συνεργασία στον κύκλο του “Έτερος Εγώ” που ξεκινάμε να γυρίζουμε τώρα τον Μάρτιο, θα δούμε την Μαίρη σε έναν πολύ ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό ρόλο που θα μας απασχολήσει και στο μέλλον. Φιλοδοξώ να την δούμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Ο ρόλος θα έχει τα χαρακτηριστικά μιας πολύ δυνατής γυναίκας, η οποία ηγείτο παλιά μιας εγκληματικής οργάνωσης και παρέδωσε τα σκήπτρα στους νεότερους, οι οποίοι τώρα πρέπει να λογοδοτήσουν απέναντι της για αυτά που συνέβησαν. Η Μαίρη είναι ένα παιδί, έχει πολύ όρεξη για ζωή, δίψα για νέες εμπειρίες, που έχει στόχους και γενναιόδωρο πλάσμα. Είναι τιμητικό που δέχτηκε την πρόταση μας. Είναι ένας μύθος. Το συγκλονιστικό είναι ότι όταν την γνωρίσεις από κοντά, ξεπερνάει τον μύθο της” είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας σκηνοθέτης της σειράς.

“Είμαι συγκινημένη απερίγραπτα, είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα είναι το πιο δοτικό άτομο που γνώρισα στη ζωή μου” σχολίασε η Μαίρη Χρονοπούλου για τον σκηνοθέτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ