Θεωνά: “Να γίνει η δημοσιότητα αξία;”

Θεωνά: “Να γίνει η δημοσιότητα αξία;”

Είναι νέα, όμορφη, sexy και μας έχει συστηθεί μέσα από αρκετούς τηλεοπτικούς ρόλους. Στην τελευταία της δουλειά, στη σειρά ” Πίσω στο σπίτι” υποδύθηκε μια πλούσια Γερμανίδα, που το μυαλό της ήταν στις δόσεις και τους τόκους του δανείου, που είχε δώσει στην οικογένεια του συζύγου της. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ως νέος άνθρωπος, έδωσε τη δική της οπτική για τη χρήση του Facebook και της δημοσιότητας.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της.

Πώς σου φαίνεται ο κόσμος του Facebook;

Να έχεις φίλους στο ίντερνετ ανθρώπους που δεν ξέρεις ή ξέρεις ελάχιστα; Μου φαίνεται περίεργο. Ζούμε στην εποχή του κινητού. Όλοι παίρνουν πόζες σαν βεντέτες, τις αναρτούν στο Facebook και από διακοπές και από προσωπικές στιγμές. Όλοι θέλουν να γίνουν διάσημοι. Όλοι θέλουν να γίνουν αναγνωρίσιμοι.  Τους τρέλανε η εικόνα, το life style. Μπορεί αυτή η εποχή που όλες οι στιγμές μοιράζονται στο Facebook να δημιουργήσει μύθους; Ακόμα και μια σταρ έχει στο twitter της ακόλουθους που ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι κάνει. Το twitter έφαγε τη δουλειά των παπαράτσι.

 

Ο εθισμός της νεολαίας με τη δημοσιότητα σε φοβίζει;

Εσένα σου φαίνεται καλό; Να γίνει η δημοσιότητα αξία; Με το Facebook όλοι παίρνουν ένα μερίδιο δημοσιότητας. Η υπέρτατη προβολή του εγώ.  Πώς μια στιγμή παίρνει αξία  αν δεν μένει αυστηρά ιδιωτική; Αλλά και για τους ηθοποιούς σήμερα που όλη η ζωή τους είναι στη φόρα δεν μπορεί να φτιαχτεί μια σόου μπιζ με μύθους.  Σήμερα, δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να κάνει καριέρα. Σήμερα καλούμαστε να επιβιώσουμε με αξιοπρέπεια και να υπηρετήσουμε την τέχνη μας.

Πηγή: Το παρόν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ