Θανάσης Τσαλταμπάσης: Μίλησε για την εγκυμοσύνη της Αγοραστής Αρβανίτη – «Είναι μια στιγμή μεγάλης ευτυχίας»

Γνωστή έγινε πριν από λίγες μέρες η είδηση πως ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι δημοσίευσε στα προφίλ που διατηρεί στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες, με την κοιλιά της ηθοποιού να είναι εμφανώς φουσκωμένη.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ευτυχές γεγονός. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σημείωσε ότι: «Μόνο χαρά νιώθεις όταν συμβαίνει αυτό και υπάρχει ευλογία από το σύμπαν, απ’ όποιον πιστεύει ο καθένας. Σ’ ένα ζευγάρι που θέλει κιόλας να κάνει, είναι μια στιγμή μεγάλης ευτυχίας».

«Το απολαμβάνουμε και είναι ακόμα στην αρχή του αυτό το ταξίδι, έχει ακόμα πολύ δρόμο. Δεν ξέρω με τι να αγχωθώ σχετικά με τον ερχομό του παιδιού, περιμένω να το βιώσω. Μέχρι στιγμής πάντως, είναι όλα καινούργια αλλά τα μαθαίνω με χαρά όχι με άγχος», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια είπε πως: «Υπάρχει μία έγνοια για όταν έρθει στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι όπως τόσα δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων ανθρώπων έχουν περάσει όλες τις χιλιετίες από τον πλανήτη γη και τα καταφέρανε, κάπως έτσι θα τα καταφέρουμε και εμείς».

«Όλα τα στάδια που διανύουμε, μέχρι στιγμής, μας δίνουν μόνο μεγάλη χαρά. Κάθε φορά που γίνεται και μία εξέταση και όλα βαίνουν καλώς, η χαρά είναι πολύ μεγάλη», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ