Θάνος Πλεύρης: Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω – Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να δω τα παιδιά μου

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης αναφερόμενος στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε: «Είπαν στη γυναίκα μου για το χειρουργείο ότι οι πιθανότητες να ζήσει είναι 20%, οπότε η γυναίκα μου υπέγραψε και πήρε αυτήν την απόφαση».

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στα αρνητικά  σχόλια που δέχθηκε στα social media την περίοδο της περιπέτειας με την υγεία του.

«Πολλές φορές όταν περνάς κάτι τέτοιο βιωματικό, τα βλέπεις πιο σφαιρικά και όχι τόσο απόλυτα… γιατί όποιος με ξέρει, ξέρει ότι σαν πολιτικός είχα σκληρό και αιχμηρό λόγο. Με επηρέασε και είδα τα πράγματα πιο ισορροπημένα» τόνισε αρχικά ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ένα απ΄ τα πράγματα που με εξόργιζαν ως υπουργό Υγείας ήταν που άκουγα να λένε ότι “εντάξει εγώ είμαι νέος και σιγά μην διασωληνωθώ”. Η διασωλήνωση είναι βιωματική εμπειρία. Όταν μου είπαν διασωληνώνεσαι, είπα να δω τα παιδιά μου. Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να τα χαιρετήσω. Σε πέντε ημέρες ξυπνάς, αισθάνεσαι ότι κάτι έχει γίνει και δεν έχεις καταλάβει τίποτα και μετά αντιλαμβάνεσαι πόσο κοντά είναι η ζωή από το θάνατο»

«Είπαν στη γυναίκα μου για το χειρουργείο ότι οι πιθανότητες να ζήσει είναι 20%, οπότε η γυναίκα μου υπέγραψε και πήρε αυτήν την απόφαση» συνεχίζει.

Ερωτηθείς για το αν αυτό το περιστατικό τους έδεσε περισσότερο με τη σύζυγό του, ο κ. Πλεύρης ξεκαθαρίζει: «Ήμουν πάντα πολύ καλά και κοντά με τη γυναίκα μου απλά από τότε έγινε ακόμα πιο έντονο το να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου ανεξαρτήτως συνθηκών».

Όσον αφορά τα ντροπιαστικά σχόλια που δέχθηκε στα social media, ο Θάνος Πλεύρης τόνισε: «Τα σχόλια στα social media με είχαν σοκάρει. Είχα ξυπνήσει, ήμουν στο δωμάτιο και είχα σοκαριστεί με την κουβέντα στα social media. Το είπα και όταν βγήκα, εύχομαι σε αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Πιστεύω ότι τα σχόλια που έγραφε κάποιος ήταν λόγω οργής και όχι ότι τα πίστευε».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ