Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: Πριν μου κάνει πρόταση γάμου τσακωθήκαμε δύο φορές

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα (26/9) η Θάλεια Ματίκα. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πριν της κάνει πρόταση γάμου ο σύζυγός της και επίσης ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης είχαν δύο τσακωμούς.

«Ο Τάσος διοργάνωσε ένα πολύ μεγάλο πάρτι έκπληξη στο σπίτι που ζούσαμε τότε, στην Κυψέλη και για να φύγουμε από το θέατρο που κάναμε πρόβα, είπαμε ότι θέλαμε να φάμε και εγώ πεινούσα πολύ. Όταν πεινάω πολύ, έχω νεύρα, δεν ξέρω γιατί μου βγαίνει αυτό.

Οπότε ξεκινάμε να πάμε στο μαγαζί που θα τρώγαμε, αλλά μου λέει ξαφνικά στη διαδρομή ότι πρέπει να πάει τουαλέτα. Εγώ του έλεγα να πάει τουαλέτα στο μαγαζί, αλλά εκείνος μου είπε ότι είναι επείγουσα ανάγκη και ότι πρέπει να πάει σπίτι. Εκεί ρίχνουμε ένα πρώτο καβγά» εξήγησε η Θάλεια Ματίκα.

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Φτάνουμε στο σπίτι και μου λέει πως πρέπει να ανέβω και εγώ μαζί του, εκεί είχαμε έναν δεύτερο καβγά, μεγάλο. Και ανέβηκα και ήταν όλοι οι φίλοι μας παρόντες και μου έκανε πρόταση γάμου, απλώς είχαμε ρίξει δύο τσακωμούς πριν συμβεί αυτό. Μετά τα ξέχασα όλα, έκλαιγα, συγκινήθηκα πάρα πολύ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ