Taylor Swift: Δισεκατομμυριούχος ετών 34, σύμφωνα με το Forbes

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Taylor Swift είναι επισήμως δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το Forbes.

Taylor Swift: Γιατί οι θαυμαστές της είναι έξαλλοι με τον σύντροφο της Travis Kelce

Σήμερα Τρίτη (2/4), το Forbes δημοσίευσε τη λίστα δισεκατομμυριούχων του 2024 και η εν λόγω τραγουδίστρια «σκαρφάλωσε» στη δέκατη τέταρτη θέση με περιουσία 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η 34χρονη ποπ σταρ, η οποία είναι η πιο διάσημη νεοφερμένη στη λίστα, συγκέντρωσε περιουσία περίπου 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με βάση τα κέρδη από την επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία της Eras, την αξία της ως καλλιτέχνιδα και το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της.

Taylor Swift – Travis Kelce: Υποδέχθηκαν το νέο έτος μ’ ένα καυτό φιλί

Τα κέρδη της από τη μουσική  εκτοξεύτηκαν καθώς διαπραγματεύτηκε εξαιρετικά τα δικαιώματα από τα τραγούδια της στις διάφορες πλατφόρμες που παίζουν τα κομμάτια της.

Η καθημερινή ρουτίνα του Mark Zuckerberg: Φοράει τα ίδια ρούχα, τρώει 4.000 θερμίδες και μαθαίνει… τραγούδια της Taylor Swift

Το επίτευγμά της είναι ιδιαίτερα μνημειώδες καθώς είναι μεταξύ των λίγων καλλιτεχνών που το έχουν επιτύχει μόνοι τους αποκλειστικά μέσω της μουσικής και της δουλειάς τους.

Η διεθνής περιοδεία Eras της Taylor Swift είναι η πρώτη που ξεπέρασε το όριο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με τα charts του 2023 της Pollstar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Η εν λόγω περιοδεία  είναι η νούμερο ένα σε έσοδα σε όλο τον κόσμο όσο και στη Βόρεια Αμερική, ενώ απέφερε επίσης το τεράστιο ποσό του  1,04 δισεκατομμυρίων δολαρίων (831,6 εκατομμύρια £) με 4,35 εκατομμύρια εισιτήρια που πωλήθηκαν σε 60 διαφορετικές ημερομηνίες.

Τα παραπάνω στοιχεία του Pollstar, όπως μεταδίδει η dailymail αντλούνται από την καταμέτρηση των εισιτηρίων, τις εκτιμήσεις χωρητικότητας των συναυλιακών χώρων καθώς και τα κέρδη από τη πώληση των εισιτηρίων στο διάστημα από  τις 17 Νοεμβρίου 2022 έως τις 15 Νοεμβρίου 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Πηγή εικόνων: Facebook.com/TaylorSwift & Instagram

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ