Τα ντουέτα του Frank Sinatra σε playlist για το enikos.gr

O Frank Sinatra είναι ο ανεπανάληπτος ερμηνευτής, για πολλούς ο πιο μεγάλος τραγουδιστής στην ιστορία της μουσικής. Γεννημένος στο New Jersey από Ιταλούς μετανάστες γονείς, είχε μία απίστευτη 60χρονη καριέρα, μέχρι που έφυγε από τη ζωή στο Los Angeles το 1998.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Παρακάτω θα βρείτε ένα playlist που ετοιμάσαμε στο Spotify για τους αναγνώστες και τους φίλους του enikos.gr. Περιλαμβάνει 28 σημαντικά τραγούδια που ερμήνευσε ο Frank Sinatra σε ντουέτο με μεγάλα ονόματα, όπως οι: Patti LaBelle, Gloria Estefan, Lena Horne, Willie Nelson, Gladys Knight, Stevie Wonder, Carly Simon, Neil Diamond, Liza Minnelli, Bono, Luther Vandross, Chrissie Hynde, Linda Ronstadt, Luciano Pavarotti, Tony Bennett, Julio Iglesias, Natalie Cole, Aretha Franklin, Anita Baker, Charles Aznavour και άλλους.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική). twitter:@IosifAvramoglou

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ