Τα μυστικά της σιλουέτας της Klum

Τα μυστικά της σιλουέτας της Klum

Η 40χρονη πλέον Heidi Klum διατηρεί το τέλειο σώμα της τρέχοντας, κάνοντας βάρη και αποφεύγοντας τις επεξεργασμένες τροφές.

Όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της: “Σαν κορίτσια όλες έχουμε τα ίδια θέματα. Το στομάχι, τα παχάκια γύρω από την κοιλιά και τους μηρούς”. Τι κάνει, όμως, η ίδια για όλα αυτά;

Καθίσματα και πηδηματάκια είναι μερικές από τις ασκήσεις που προτιμάει η Heidi προκειμένου να μένουν τα οπίσθιά της στο ύψος τους. Όσο για την κοιλιά της κάνει πολλές ασκήσεις που στοχεύουν στους κοιλιακούς και στην επίπεδη κοιλιά.

Τρέξιμο: Η Heidi λατρεύει το τρέξιμο. Είτε είναι στο διάδρομο ενός γυμναστηρίου είτε είναι στους δρόμους της Νέας Υόρκης της αρέσει να τρέχει γύρω στα 4 χιλιόμετρα κάθε πρωί.

Τι γίνεται, όμως, όταν δεν προλαβαίνει να κάνει καθόλου γυμναστική μέσα στη μέρα λόγω των πολλών της υποχρεώσεων;

Όπως λέει και η ίδια δε στεναχωριέται. Ακολουθώντας μία σωστή διατροφή δε νιώθει τύψεις αν μία μέρα δεν καταφέρει να γυμναστεί. Αυτό που προσπαθεί να κάνει καθημερινά είναι να κοιμάται στις 9 το βράδυ και να ξυπνάει στις 6 το πρωί για να προλαβαίνει όλες τις υποχρεώσεις της.

Όσο για το διατροφικό της πρόγραμμα η Heidi τρώει πολλές σαλάτες και γερμανικά σπιτικά φαγητά τα οποία φτιάχνει η ίδια. Αποφεύγει τα γλυκά, οτιδήποτε επεξεργασμένο και τις λιπαρές τροφές. Το ίδιο ακριβώς έκανε και μετά από κάθε εγκυμοσύνη της πράγμα που συστήνει σε κάθε νέα μαμά που θέλει να χάσει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

 

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ