Τα «κακά» παιδιά της σόουμπιζ

Τα «κακά» παιδιά της σόουμπιζ

Ποιες είναι οι παραξενιές των Τζένιφερ Λόπεζ, Σπίαρς, Πάλτροου, Τζούλια Ρόμπερτς, Ράσελ Κρόου και πώς κάνουν δύσκολη τη ζωή των συνεργατών τους.

Κερδίζουν αμύθητα ποσά μόνο σε λίγες ώρες. Θα περίμενε λοιπόν κανείς να είναι επαγγελματίες. Όμως υπάρχουν στιγμές που και οι μεγαλύτεροι σταρ φέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά. Κακότροποι, με παράλογες απαιτήσεις, οι  «ντίβες» και τα «κακά παιδιά» του κινηματογράφου και της μουσικής βιομηχανίας χτίζουν την εικόνα του μεγάλου σταρ πάνω στις πλάτες των υπομονετικών συνεργατών τους.

Η Τζούλια Ρόμπερτς απέκτησε το παρατσούκλι  «Tinker-hell» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Hook» του Στίβεν Σπίλμπεργκ όπου υποδυόταν τη γνωστή νεράιδα. Η κακή συμπεριφορά της Ρόμπερτς έκανε τον σκηνοθέτη να πετσοκόψει τελικά τον ρόλο της.

«Έχω αυτό που λένε “υφάκι”. Δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει ακριβώς αυτό, αλλά αυτή είναι η σωστή λέξη για να το πεις» έχει πει ο Ράσελ Κρόου για την κακή συμπεριφορά του που έχει τρομάξει πολλούς, καθώς η κακή του συμπεριφορά και ο βίαιος χαρακτήρας του έχει τρομάξει πολλούς.

Φημολογείται, ότι όπως και η Ναόμι Κάμπελ, έχει πετάξει το κινητό του τηλέφωνο στο κεφάλι ενός συνεργάτη του.

Δύσκολος στις συνεργασίες του θεωρείται και ο Μπρους Γουίλιες που έχει το κακό συνήθειο να θέλει να βάζει τις δικές του πινελιές στη σκηνοθεσία, εκνευρίζοντας τους κανονικούς σκηνοθέτες.

Πρώτη όμως στη λίστα με τις πιο μισητές σελέμπριτι είναι κυρίως εξαιτίας όσων γράφει στο blog της «Goop» εξοργίζοντας εργαζόμενες μητέρες και νοικοκυρές με εξωφρενικές ελιτίστικες προσεγγίσεις, η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαιτεί τον αγαπημένο της καφέ latte από συγκεκριμένο κατάστημα στο Λος Άντζελες ακόμα κι αν δεν βρίσκεται εκεί..

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ