Συνέλαβαν τον Κρις Μπράουν – ΒΙΝΤΕΟ

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη έχει, για ακόμα μία φορά, ο Κρις Μπράουν.

O γνωστός ράπερ συνελήφθη καθώς κατηγορείται για ένοπλη επίθεση εναντίον γυναίκας, μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, το οποίο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς στο σημείο της επίθεσης βρίσκονταν και άλλα άτομα, όπως ο τραγουδιστής, ο Ρέι Τζέι.

Η καταγγέλλουσα και μία άλλη γυναίκα πήγαν στο σπίτι του Κρις Μπράουν ως συνοδοί ενός άλλου άνδρα που ήταν προσκεκλημένος. Όπως αναφέρεται, ζητήθηκε από τις γυναίκες να αποχωρήσουν και, σύμφωνα με την καταγγελία, τότε ήταν που ο ράπερ τράβηξε πιστόλι.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο ενημέρωσης για τις διασημότητες TMZ, ο Μπράουν είχε πετάξει από ένα παράθυρο μια τσάντα που περιείχε ένα πιστόλι και ναρκωτικά.

Η Μπέιλι Κούραν, η οποία στέφθηκε φέτος “Μις Καλιφόρνια” στα καλλιστεία που έγιναν στην Καλιφόρνια, δήλωσε ότι αυτή τηλεφώνησε στην αστυνομία. Επίσης ανήρτησε και αυτή βίντεο στο Instagram για να πει τη δική της εκδοχή των γεγονότων.

“Πιστεύετε ειλικρινά ότι ήθελα να συμβεί αυτό και ότι ήταν λάθος μου;”, λέει στο βίντεο και προσθέτει: “Αν κάποιος σας έβαζε ένα πιστόλι στον κρόταφο τί θα κάνατε; Θα παίρνατε την αστυνομία”.

Η Μπέιλι Κούραν δήλωσε παράλληλα στο TMZ ότι βρισκόταν μαζί με μια φίλη της στο τζακούζι στο σπίτι του Μπράουν και ότι ο τραγουδιστής νευρίασε όταν αυτή θαύμασε το κόσμημα που της έδειξε ένας από τους προσκεκλημένους του.

Να σημειώσουμε ότι ο Κρις Μπράουν είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του, Ριάνα. Επίσης το 2014 είχε ομολογήσει ότι είναι ένοχος για επίθεση σε έναν άνδρα μπροστά από ένα ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον, ενώ νωρίτερα την ίδια χρονιά είχε κατηγορηθεί ότι ήταν βίαιος απέναντι σε μια γυναίκα στο Λας Βέγκας.

 

Δείτε το βίντεο από την Daily Mail:

Διαβάστε επίσης:

Η τρυφερή ανάρτηση της Κορακάκη για τον σύντροφο της – ΦΩΤΟ

Γνωστός τραγουδιστής καταζητείται για ένοπλη επίθεση σε γυναίκα

Η επεισοδιακή επιστροφή της Μαρίας Κορινθίου στην Αθήνα – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ