Συγκλονίζει η Κρίστη Καθάργια: «Βρέθηκα με τα χέρια ψηλά χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα, το χειρότερο συναίσθημα»

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Κρίστη Καθάργια στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» με την Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στην ΕΡΤ.

Η όμορφη ψυχολόγος αναφέρθηκε στον αγαπημένο της γιο, Άκη και την σοβαρή περιπέτεια υγείας που κλήθηκε να διαχειριστεί σε νεαρή ηλικία με εκείνην πλάι του.

Πιο συγκεκριμένα, η Κρίστη Καθάργια εκμυστηρεύτηκε στην ηθοποιό πως «ευτυχώς ο Άκης βρίσκεται σε μια ηλικία που πλέον δεν αρρωσταίνει τόσο συχνά, αυτός είναι πάντα απρόβλεπτος παράγοντας και είναι πολύ συχνό μέχρι μια ηλικία. Συμβαίνει συνεχώς και είμαι από τις μαμάδες κολλάνε τα πάντα από το παιδί τους οπότε έχω περάσει πολλά».

«Θυμάμαι συγκεκριμένα την πρώτη χρονιά που τον έστειλα στον παιδικό σταθμό, ήταν περίπου δυόμιση χρονών, ήμουν για έναν χρόνο με πυρετό ασταμάτητα και θεωρώ ότι μόνο ανεμοβλογιά δεν ξαναπέρασα! Όλα τα άλλα τα κόλλησα και ήμασταν μονίμως άρρωστοι».

«Κάποια περίοδο μάλιστα είχε νοσήσει πάρα πολύ σοβαρά από ένα πολύ σπάνιο μικρόβιο και νοσηλεύτηκε για αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς τα καταφέραμε, είμαστε καλά και είναι εδώ μαζί μου όπως πάντα. Κάνουμε τα πάντα μαζί αλλά εκείνη ήταν μια φάση πάρα πολύ δύσκολη για εμένα. Ευτυχώς εκείνος ήταν σε μια ηλικία που δεν το θυμάται και δεν έχει εικόνες, αναμνήσεις από τότε. Μπορεί να έχει μόνο κάτι πολύ αμυδρό. Δεν θα ήθελα να το θυμάται, ήταν κάτι πολύ δύσκολο και το περάσαμε. Δυσκολεύτηκα, πιέστηκα, έκλαψα, φοβήθηκα πρώτη φορά τόσο πολύ στη ζωή μου γιατί το παιδί μου είναι ότι πιο σημαντικό έχω και δεν θα ήθελα ποτέ να πάθει κάτι».

«Φτάσαμε στα όρια της επικινδυνότητας οπότε εκεί κάπως μούδιασα επειδή δεν ήξερα τι θα μπορούσα να κάνω για να τον βοηθήσω. Όταν αντιλήφθηκα ότι δεν είναι στο χέρι μου πια τίποτα, όλα είναι στο χέρι των γιατρών, είναι πολύ σοκαριστικό αυτό για μια μαμά. Γιατί η μαμά, καλώς ή κακώς, πάντα θα βρει έναν τρόπο κάπως να βοηθήσει το παιδί και εκείνη τη στιγμή βρέθηκα με τα χέρια ψηλά, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν το χειρότερο συναίσθημα του κόσμου» πρόσθεσε, ακόμα, η Κρίστη Καθάργια στη νέα αυτή τηλεοπτική της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ