Συγκλονίζει η Κλέλια Ρένεση: Είχα ένα αναφυλακτικό σοκ, δεν θα ζούσα αν δεν με εξυπηρετούσαν

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη μίλησε η Κλέλια Ρένεση για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Η ηθοποιός που είχε ένα αναφυλακτικό επεισόδιο, τόνισε ότι αν το προσωπικό του νοσοκομείου δεν την εξυπηρετούσε τόσο άμεσα, δεν θα τα είχε καταφέρει.

«Είχα ένα αναφυλακτικό σοκ και πήγα στο νοσοκομείο, με εξυπηρέτησαν πολύ, ήταν πολύ επείγον. Προσπαθώ να επανέλθω. Έχω πάρει πάρα πολλές ενδοφλέβιες αδρεναλίνης τώρα, προσπαθώ, σε λίγο θα το αποβάλλει ο οργανισμός μου φαντάζομαι, σε 1-2 μέρες. Έχω επιστρέψει στο σπίτι μου. Θεωρητικά, έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο», ανέφερε η Κλέλια Ρένεση.

Επίσης, η ηθοποιός εξήγησε ότι: «Έχω πάθει και στο παρελθόν αναφυλακτικό σοκ. Είμαι αλλεργική σε διάφορα πράγματα. Εντάξει, δε πειράζει, μια χαρά, όλα καλά. Υπάρχουν άνθρωποι σε πολύ χειρότερες καταστάσεις, που δε διορθώνονται με μια αδρεναλίνη. Όλα καλά. Το σημαντικό είναι ότι τα νοσοκομεία και οι γιατροί είναι φοβεροί, έχουν τρομερές δυνατότητες».

«Πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία να ζήσουν φυσιολογικά, να αμείβονται σωστά οι γιατροί και να μπορούν τα νοσοκομεία να έχουν μια αξιοπρεπή κατάσταση, να μην είναι υποστελεχωμένα. Γι’ αυτό παλεύουμε όλοι και λέμε για τη Δημόσια Υγεία. Εγώ πήγα σε ένα εφημερεύον κεντρικό Αθηναϊκό νοσοκομείο και με εξυπηρέτησαν αμέσως, δε θα ζούσα αν δε με εξυπηρετούσαν αμέσως», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ