Συγκλονίζει η Έφη Παπαθεοδώρου: Είδα έτσι σαν φως και χάθηκα

Στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου. Η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τον ρόλο της γιαγιάς «Θεοπούλας» στην επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά Πέντε», αντιμετώπισε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το πρόβλημα υγείας που πέρασε, η Έφη Παπαθεοδώρου είπε: «Έτυχε να είμαστε όλη η οικογένεια εκεί και έτυχε να έρθει το ασθενοφόρο αμέσως μόλις έπαθα το collapsus, με πήγαν στο Θέρμο, μετά πήγα στο Αγρίνιο και κατευθείαν στην Πάτρα στο Ρίο, έπρεπε να γίνει η επέμβαση για να γλυτώσω. Αλλά να σκεφτείς ήμουν με την μάσκα με τον ορό και έρχονταν όλοι για φωτογραφίες, τα παιδάκια μου έφερναν ζωγραφιές “Σας αγαπάμε”».

«Δεν το κατάλαβα, λιποθύμησα. Είδα έτσι σαν φως και χάθηκα. Οι δικοί πανικοβληθήκαν, άρχισαν μου έτριβαν τα χέρια, μετά ξύπνησα» ανέφερε στη συνέχεια. Ενώ δήλωσε για τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Το πουλάκι μου ο Γιώργος Καπουτζίδης με πήρε αμέσως τηλέφωνο, λέω “Γιώργο μου είμαι καλά, μην ανησυχείς”».

Τέλος εξήγησε ότι: «Δεν έμεινα πολύ στο νοσοκομείο, ούτε μια εβδομάδα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ