Συγκλονίζει η Αμανατίδου από το GNTM: Με χαστούκισε σε δημόσιο χώρο

Η Άννα Αμανατίδου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το GNTM αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε πέσει θύμα βίας από σύντροφό της.

«Μου έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο σε σχέση. Έχει τύχει να απλώσει χέρι πάνω μου κάποιος. Είχαμε δεσμό και κάποια στιγμή σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα. Έφυγα την ίδια στιγμή και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες καμία να μη δεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αν μείνει μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα και να φτάσουν στα άκρα. Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά» περιέγραψε το μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών.

Αμανατίδου GNTM

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο, η  Άννα Αμανατίδου ανέφερε ότι “Δεν έχω σχέση, είμαι μόνη μου. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο γιατί είμαι πολύ επιλεκτική σε αυτό το κομμάτι. Θέλω έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση, να μην έχει ανασφάλειες, χωρίς ζήλια και να μου προσφέρει ασφάλεια και πάνω απ’ όλα να υπάρχει χημεία μεταξύ μας”.

Αμανατίδου

Αμανατίδου: Η λύση είναι το εμβόλιο

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Όπως είπε χαρακτηριστικά “η λύση είναι το εμβόλιο. Εγώ έκανα το Pfizer και τις δύο δόσεις. Ένιωσα μια χαρά, δεν είχα κανένα δυσάρεστο σύμπτωμα. Το έκανα γιατί θέλω να είμαι προστατευμένη η ίδια αλλά και οι γύρω μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ