Super Κική: Η κρίση πανικού, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Ιδιαίτερη είναι αυτή η περίοδος για τη Super Κική, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. 

Η γνωστή influencer γνωστοποίησε μέσω Instagram ότι θα μεγαλώσει το μωρό μόνη της, καθώς ο -πρώην πλέον- σύντροφός της αποφάσισε να μην βρίσκεται δίπλα της.

Η Super Κική είναι λογικό να είναι συναισθηματικά φορτισμένη, προσπαθώντας να διαχειριστεί αυτή την τεράστια αλλαγήστη ζωή της. Μάλιστα – όπως αποκάλυψε- έπαθε και μια πολύωρη κρίση πανικού. «Κρίση πανικού 8 ώρες τουλάχιστον, αλλά θα περάσει» έγραψε η Super Κική.

Η γνωστή influencer είχε δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες της από μια παιδική χαρά στις οποίες ποζάρει με το υπερηχογράφημα του μωρού.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ … πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..
και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ό,τι είχαμε … παρ’ όλα αυτά ό,τι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου» έγραψε η Super Κική.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ