Ιωάννα Μαλέσκου: Η συγκίνηση on air – “Θα μου λείψετε πάρα πολύ…”

Φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο “Love It” της Τετάρτης (29/6). Ήταν η τελευταία εμφάνιση του Δημήτρη Μακρυνιώτη στην εκπομπή και η Ιωάννα Μαλέσκου δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Ο διάλογος ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικός, με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει την αποχώρησή της από το ΣΚΑΙ.

“Θέλω να κρατηθώ. Παρόλο που δεν συνάδει με το παρουσιαστικό μου, είμαι πολύ ευσυγκίνητος, πολύ ευαίσθητος. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ, αλλά πιο πολύ εσένα. Θέλω να πω πολλά. Είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, δεν είσαι κουτσομπόλα, δεν είσαι τεμπέλα, δεν είσαι απρόσωπη, δεν είσαι παρτάκιας. Είσαι μια κοπέλα που έχεις και μόρφωση και παιδεία”, είπε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε: “Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Μου έλεγες ότι όλα τα θα καταφέρουμε. Είναι πολύ βασικό αυτό, με την ενέργεια των ανθρώπων. Εγώ είχα την τύχη, την ευλογία αυτά τα δύο χρόνια. Ο κόσμος σε αγαπάει και αυτή την απλότητα και την αλήθεια σου την νιώθουν. Θέλω να σε ευχαριστήσω και θα μου λείψεις πάρα πολύ! Η ζωή έχει πολλές διαφορετικές γεύσεις κι εγώ κρατάω πάντα την πιο γλυκιά εκδοχή αυτών που συμβαίνουν. Η αλήθεια είναι ότι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα, γιατί είσαι ένας καλός και σωστός άνθρωπος και αυτό για μένα είναι το Α και το Ω. Το γεγονός ότι είσαι άριστος επαγγελματίας, αυτό το απογειώνει. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να το συμμαζέψω από πουθενά. Σ’ αγαπώ και χαίρομαι που έχω κάνει έναν αληθινό φίλο. Σε ευχαριστώ για όλα, ξέρεις εσύ. Το αξίζεις ρε Δημήτρη».

Και συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου: “Ξέρεις γιατί με συγκινείς; Γιατί κατά καιρούς ο κόσμος διαβάζει πολλά να λένε ή να νομίζουν ότι λένε οι συνεργάτες μου για εμένα και ίσως αυτό να με πικραίνει γιατί εγώ ξέρω πραγματικά τι σχέση έχω με τους ανθρώπους κοντά μου με αυτούς που βλέπετε κι αυτούς που δεν βλέπετε”.

Τότε, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης παρενέβη και υπογράμμισε: “Στα παρασκήνια, αυτό που συζητάμε με όλα τα παιδιά είναι ότι όλοι θα ήθελαν να είναι και του χρόνου μαζί σου και τον επόμενο χρόνο γιατί εκεί φαίνεται τελικά τι άνθρωπος είσαι και τι επαγγελματίας”, με την Ιωάννα Μαλέσκου να προσθέτει πως: “Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Και σας αγαπώ πάρα πολύ! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ξέρουν πραγματικά ποιοι είμαστε τελικά. Παρότι εγώ την έχω πάρει την απόφαση, στεναχωριέμαι γιατί όντως είμαι άνθρωπος που δένεται. Θα μου λείψετε πάρα πολύ”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ